Zavřít reklamu

Společnost Gumdrop vsadila na pověsti, které okolo vzhledu iPadu 5. generace kolují po internetu a vyrobila 15 000 obalů pro tento doposud nepředstavený tablet, o kterém nikdo neví, jak bude vlastně vypadat. Gumdrop vsadila již v loňském roce na výrobu obalů pro iPad mini a na základě předpovědí vyrobila pouzdra a obaly, které se nakonec na iPad mini hodila a pasovala. Společnost však také vyrobila několik tisíc obalů na iPhone 5 na základě informací od analytiků a úniků na různých serverech, které se nakonec ukázali nesmyslné a tak obaly pro iPhone 5 putovaly rovnou na skládku. Celkově tehdy CEO Tim Hickman přišel o investici 50 000 dolarů, kterou do výroby obalů pro iPhone 5 vložil.

Jak však sám Hickman potvrdil pro server 9to5mac, výroba se vyplatí a riziko které podstoupí není tak velké, jako fakt, že pokud se design ukáže jako pravdivý, je právě Gumdrop první společností na světě, kteár je schopna zájemcům dodat obaly na jejich nové iOS zařízení již od prvního dne, kdy se nový produkt ukáže na trhu. Gumdrop očekává, že Apple ukáže iPad 5. generace již příští týden v pondělí na WWDC. Co se designu týká, vsadila společnost na spekulace které poukazují na fakt, že se Apple v případě iPadu 5. generace nechal inspirovat právě menším iPadem mini a dojde tak ke ztenčení bočních okrajů displeje. Heslo společnosti: „Pokud nejste první, je to pozdě,“ pak mluví za vše.

Pokud bude iPad 5 skutečně pasovat do pouzder Gumdrop, jedná se o velmi dobrý tah společnosti, kterým si zajistila nejen to, že bude první na trhu, ale také kvalitní reklamu na všech serverech věnujících se společnosti Apple po celém světě. A nezapomínejte, jak říká můj kamarád, největší distributor Canon na Slovensku, podnikání je jen o štěstí. Oficiální stránky společnosti Gumdrop naleznete přímo zde.

gdc-ipad5-droptech

Dnes nejčtenější

.