Zavřít reklamu

Nejen během cestování je vhodné mít všechny potřebné kabely uloženy smysluplně, čemuž zrovna smotání do jednoho velkého klubíčka ze kterého se následně snažíte vypáčit požadovaný kabel neodpovídá. Bohužel většinou máme všechny kabely uloženy na jednom místě, například v šuplíku, ve kterém se zkrátka pořádek v kabelech dělá jen obtížně. Když pak vyrazíte na cesty a vezmete si sebou například Apple Sync Cable, externí disk s kabelem, nabíječku na iPhone, kabel k fotoaparátu a ještě například nějaké to USB, vzniká jedna velká zmotanina na dně batohu. Již před několika lety jsem pokukoval po výrobku společnosti Dakine, nesoucí název Dakine Cable Case. Než jsem jej stihl koupit dostal se mi do ruky produkt zcela jiného výrobce, značky BUILT, nesoucí označení BUILT Cargo Travel Organizer. Oproti Dakine má nespornou výhodu, vejde se do něho například i Magsafe, nebo externí disk včetně potřebných kabelů. Pokud tedy hledáte parťáka na cesty, který kromě kabelů pojme také nabíječky a větší předměty, můžete přestat pokukovat po Dakine a rovnou koupit BUILT cargo Travel Organizer.

Neocenitelný pomocník za dvě stovky

Největší výhodu Travel Organizeru zpatřuji v již zmíněné možnosti uložit do jeho útrob i větší předměty jako je například externí disk nebo dokonce adaptér MagSafe. Další výhodou je pak design, díky kterému jej snadno uložíte i do nízkých šuplíků, nebo tenkých zavazadel, případně i velmi uplých obalů na MacBook. Obal je vyroben z poměrně silného neoprenu, který chrání jeho obsah před poškrábáním a troufám si říct, že i před drobnými nárazy. Tento materiál má hned dvě výhody, tou první a nejdůležitejší je pružnost, díky které se do něho vejdou značně velké předměty, kolem kterých se pohodlně natáhne a chrání je stejně dobře jako jediný kabel. Druhou výhodou je vodě odolnost, která spočívá v tom, že pokud se vám na obal vyleje sklenice s vodou, než se stihne nasát a prosáknout ke uloženým věcem, stihnete obal jednoduše otřít hadříkem nebo drahocené kabely vytáhnout. Použitý materiál se také poměrně málo špiní a lze jej umýt vlažnou vodou.

Cargo-travel-organizer

Kompletní Apple příslušenství v jednom obalu

Do Cargo Travel Organizator lze bez problémů uložit následující příslušenství, které potřebujete pro práci s vašimi Apple produkty. Najednou se bez potíží do obalu vejde:

  • Apple MagSafe adaptér
  • Apple Remote
  • Apple Sync Cable
  • Apple Magic Mouse
  • Apple iPhone Charger
  • Externí disk 2,5″
  • Kabel pro připojení externího disku

Nic víc pravděpodobně při cestách nebudete potřebovat, navíc při uložení všech věcí do Cargo Travel víte, že je vždy pohodlně najdete v jednom přehledném obalu a ne na dně batohu. Navíc obal za 223Kč v případě že do něj uložíte výše zmíněné příslušenství najednou chrání věci v hodnotě více jak 6000Kč. Obal používám jak při cestování, tak také pro ukládání veškerého příslušenství doma v šuplíku, kde se mi již neválí množství kabelů.

Cargo-travel-organizer

Data od výrobce:

• Vyrobeno z extra silného neoprenu (vodě-odolný materiál)
• Pouzdro má řemínek na zápěstí
• Materiál odolný vůči skvrnám
• Prát v ruce, vysušit dosucha
• Rozměry produktu: 29.0 x 15.2 x 2.3 cm

BULT Cargo Travel Organizer si můžete zakoupit za cenu 233Kč zde.

Dnes nejčtenější

.