Zavřít reklamu

Už vás nebaví tahat sebou na každou dovolenou nebo výlet nabíječku, powerbanku a ideálně ještě kabel a redukci? Na hotelu to pak navíc vypadá jako v malé elektrárně, když jsou zásuvky plné všeho, co potřebujete nabíjet. Leitz přišel se super řešením v podobě zařízení, které se skrývá pod názvem Leitz Travel Wall Charger and Power Bank 3000mAh. Tato vychytávka v jedné krabičce nabízí Powerbanku s kapacitou 3000mAh, vysokorychlostní nabíječku s výstupem 2,1A a redukcemi, díky kterým ji můžete připojit kdekoli na světě do jakékoli zásuvky. V jednom jediném zařízení tak najdete vše co váš iPhone nebo iPad potřebuje na cestování.

Samotné tělo nabíječky a powerbanky v jednom je vyrobeno z matného plastu, který je však na první pohled i dotyk poměrně kvalitní a pevný. Kdekoli nabíječku zmáčknete, nikde nic nevrže ani neskřípá. Zpracování je tedy na skutečně vysoké úrovni a řekl bych, že na první pohled vypadá nabíječka, co se zpracování týká možná i lépe než ty, které Apple dodává ke svým iPhonům a iPadům. Nabíječka s integrovanou Powerbankou je poměrně lehká a v kapse se vám rozhodně nepronese ani když vyrazíte na delší výlet.  Váha celé nabíječky s integrovanou powerbankou je totiž pouhých 122 gramů, což je méně než kolik váží iPhone 7 s váhou 138 gramů. Nabíjení ať už z nabíječky nebo Powerbanky pak probíhá pomocí USB portu, takže můžete nabíjet cokoli vás jen napadne a to včetně tabletů a dalších zařízení.

IMG_0918

To na co zřejmě čeká každý, kdo začal tuto recenzi číst a nabíječka s integrovanou powerbankou jej na první pohled zaujala je rychlost nabíjení. Zkušenějším uživatelům bude stačit, když uvedu, že lze nabíjet pomocí nabíječky jak iPhone, tak také iPad nebo samozřejmě jakýkoli jiný smartphone a tablet. Nabíjení iPhonu pak probíhá stejně rychle jako když pro jeho nabíjení použijete nabíječku z iPadu a jedná se tedy o nejrychlejší možné nabíjení, které můžete využívat. Výstup nabíječky je totiž 2,1A a tak se vaše iPhony budou nabíjet skutečně velmi rychle. Samotné nabíjení pak probíhá tak, že se současně nabíjí jak baterka v samotné nabíječce/powerbance a také telefon. Abyste se nemuseli rychlého nabíjení bát, pak je nabíječka vybavena inteligentním chipsetem, pomocí kterého rozpozná připojené zařízení a nabíjí jej maximálním možným proudem. Abyste se na druhou stranu nemuseli bát o baterie v Powerbance, Leitz tvrdí, že by články měly skutečně něco vydržet a navíc jakmile je nabita baterie v Powerbance, nadále do ni již nejde proud, ale nabíjí se jen připojené zařízení.

Součástí balení je čtveřice různých koncovek, pomocí kterých se připojíte k zásuvce kdekoli na světě. Mezi koncovky, které najdete v balení patří US, EU, GB, AU/NZ (Typ-A, Typ-I, Typ-G) a samotná nabíječka dokáže pracovat se zásuvkami o napětí 110~240V, takže nemusíte nikde na světě používat žádné další adaptéry nebo nic podobného. Zkrátka ať jedete kamkoli, stačí si vzít svůj Travel Wall Charger a máte jak kompatibilní vysokorychlostní nabíječku, tak i Powerbanku. Jakmile vytáhnete nabíječku ze zásuvky, máte k dispozici Powerbanku, která má kapacitu 3000mAh a umožní vám tak více než jednou nabít iPhone 7. O stavu výdrže baterie v samotné Powerbance vás informuje čtveřice LED diod, které aktivujete pomocí jediného tlačítka na těle Powerbanky a můžete tak zjistit zda zbývá 25%,50%,75% nebo 100%. Zajímavé je, že samotnou PowerBanku můžete nabíjet také přímo pomocí MicroUSB konektoru, kterým je powerbanka vybavena. Nabití Powerbanky na 100% kapacity trvá necelé dvě hodiny.

Když si uvědomíte, že v balení této hračky s cenou 1500Kč najdete vlastně tři věci, které řeší vaše problémy při cestování, není příliš nad čím přemýšlet. Dostanete totiž sadu adaptérů, díky kterým vám nabíječka funguje kdekoli na světě, dostanete vysokorychlostní nabíječku a dostanete v neposlední řadě také 3000mAh powerbanku. Cena je více než příznivá a dostanete toho za ni skutečně víc než dost. Pokud tedy často cestujete a chcete mít kompaktní zařízení, které dokáže zastat funkci trojice věcí, které sebou musíte mít v batohu, pak je Leitz Travel Wall Charger and Power Bank ideální volbou, na které se mi nepodařilo najít nic za co bych ji nemohl chválit. Osobně si jej na dovolenou beru a už se na to těším.

Leitz

Dnes nejčtenější

.