Zavřít reklamu

overview_hero1_20101020
Známý server iFixit.com rozebral nový MacBook Air 11″, který představil Apple na akci Back to the Mac 20.10.2010. Kromě obrázků přinášíme také nejdůležitější iformace, které se povedly iFixit zjistit a mohli by vás zajímat. Mimo jiné také víme, že operační paměť nového MacBook Air není možné vyměnit! Podívejte se sami, jak vás osloví nejmenší z rodiny Apple MacBook.

LOZgosw3KtoQ3UVB
rowpV2AI4vIVsVbF

Bootovatelný Flash disk plnohodnotně nahrazuje DVD s Mac OS X 10.6.4 a iLife 11″ instalací. Kapacita Flash disku je 8GB a iFixit jej zatím nezkoušel haknout, aby jej bylo možné používat jako běžnou „flashku“. Bootování probíhá stejně jako u DVD. Zasunete disk do MacBooku Air a stisknete při načítání systému C.

addeqwthssjr2Gr3
ys4ljlmUQCd2GHHY

Napájecí adaptér je vzhledově stejný jako u předchozího modelu, ovšem je o zlomek menší. Tlačítko pro zapínání MacBook Air je umístěno v řadě funkčních kláves F1 – F12, vedle klávesy F12.

aaaaa1HTU1RCpeGudOTPG
bbbbbpynKjehNYLYypowI

Apple si nepřeje abyste se v MacBook Air vrtali, tomu odpovídá také použití velmi specifických šroubů T5 Torx, které se šroubují specifickým šroubovákem, ten samozřejmě můžete zakoupit v obchodě, ale málo kdo jej má běžně doma.

Šest samostatných baterií obsahuje 35 Watthodin kapacity. Předchozí verze obsahovala 37 nebo 40 Watthodin kapacity. Apple přesto garantuje vyšší výdrž než u předchozí verze MacBook Air, to ovšem zejména tím, že zmenšili displej, chybí pevný disk a není podsvícena klávesnice.

EwXnxRyfEywUEP4A
POxSYUGpXHwopXCQ

Jednotka SSD je pravděpodobně sestavena z pamětí společnosti Toshiba, číslo modelu je konkrétně THNSNC064GMDJ. SSD disk v MacBook Air váží neskutečných 10gramů! Základní deska v sobě integruje grafikou kartu NVIDIA, procesor Intel a operační paměť! Operační paměť je přímo zabudována do základní desky a není možné ji vyměnit!

FaPJxyYTToppVQy5
ivM6hGouLp1gBOoH

Dnes nejčtenější

.