Zavřít reklamu

imagesObčas je dobré čtenáře trošku uvolnit a v návalu recenzí, novinek a bleskovek jim dát článek, který je trošku netradiční, pojďme na to a prosím, berte jej s humorem a úsměvem na rtech! Vzpomínám na to, jak jsem si poprvé vezl svůj Macbook Pro domů. Elegantní bílá krabice s logem nakousnutého jablka, pohledy ostatních, kteří závistivě hledí na to, co svírám ve svých rukou. Snad to byl i pocit nadřazenosti, ale hlavně jedno splněné přání a já se nemohl přestat usmívat.

Přišel jsem domů, odhodil tašku na dřevěnou komodu a šel rovnou do obývacího pokoje. Posadil jsem se na oranžovou sedací soupravu a na stůl položil svůj hliníkový poklad. Tuto chvíli jsem si chtěl pamatovat dlouhou dobu. V dobách, kdy jsem po Macboku jen toužil, jsem se velmi rád díval na “unboxing” videa. Byl jsem jako malý a představoval si, jak také jednou budu rozbalovat svůj Mac. Nožíkem rozříznete lepící pásku na krabici, otevřete ji a tam je, schovaný v obalu, který drží bílá páska s logem Applu. Zatáhne te za černou “pomůcku” a je venku. Jednoduše ho zbavíte jeho obalu, rozevřete a spustíte. Willkommen! Pocit uspokojení… vnitřního štěstí. Štěstí malého dítěte, co dostalo svůj vysněný dárek. Podíváte se na krabici a její vrchní stranu zdobí tenká vrstva tmavého molitanu. Detaily, které vás upoutají a na které se budete s radostí chodit dívat každý den. Černá složka s návodem, hadříkem, nálepkami a pod tím vším, váš nabíjecí adaptér. Ten nejkrásnější, co jsem kdy viděl. Drobnosti, které vás uchvátí. Ne jen samotný produkt, ale celé balení. Celé balení a tolik úžasných detailů. U všech produktů od Applu to prožívám stejně, protože všechno obyčejné, je zpracováno neobyčejně.

Mám rád pocit, když sedím v jedné z mých oblíbených kaváren, Macbook mám položený na stole a na jeho zadní straně trošku svítí nakousnuté jablíčko. Občas se podívám na ostatní návštěvníky kavárny a vždy se někdo dívá. Chce ho a chce se cítit jako já… skvělý pocit. Skvělý pocit, když vás ostatní pozorují a vy máte něco, co oni ne. Cítíte se výjimeční, cítíte se dobře.

Myslím, že každý z vás, se někdy takto cítil. Nejsem povrchní, divný a ani arogantní. Snad je to menší úchylka, ale jsem rád, že ho mám.

Dnes nejčtenější

.