Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jste zapomnětliví, či máte zkrátka jen rádi přehled o tom, kde jsou zrovna vaše věci? Pak pro vás máme tip na akci, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Díky slevovému kódu lsa totiž může 10 z vás získat 30% slevu na FIXED Tag s podporou Apple Najít. 

fixed tag 4

FIXED Tag je levnější alternativou k Apple AirTagu, která se od něj liší z hlediska funkcí vlastně jen absencí místního hledání pomocí čipu U2. JInak vám ale FIXED Tag pomůže polohu vašeho předmětu sledovat se stejnou přeností jako právě AirTagy, přičemž vše budete stejně jako v případě AirTagů sledovat přes nativní aplikaci Najít ať už na iPhonu, iPadu či třeba Macu. Právě díky integraci do Najít tak ve výsledku odpadá nutnost mít zařízení v dosahu, protože polohu lokátoru budou sledovat de facto všechny Apple produkty na světě a dávat vám o ní zavčas vědět. 

Běžná cena lokátoru FIXED Tag s podporou Najít je 699 Kč, díky slevovému kódu lsa jej však můžete mít jen za 489 Kč, což už je opravdu velmi příjemná částka. Ale pozor, vzhledem k tomu, že je kód kusově omezen, je třeba s nákupem neotálet. 

FIXED Tag můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.