Zavřít reklamu

Weather Widget

Hledáte přesný, přizpůsobitelný a skvěle vypadající widget počasí pro svou domovskou nebo zamykací obrazovku? Weather Widget nabízí doslova tisíce stylů, je snadno přizpůsobitelný, a vytvořené widgety si můžete umístit jak na plochu, tak i na uzamčenou obrazovku iPhonu. Zobrazování některých informací může být nicméně k dispozici pouze pro vybrané regiony.

Aplikaci Weather Widget stáhnete bezplatně zde.

Water Tracker Waterllama

Správná hydratace je pro lidské tělo nesmírně důležitá. Aplikace Water Tracker Waterllama se postará o to, abyste vždy dodržovali váš pitný režim. Nabízí možnost nastavení vlastních cílů, sledování vašeho postupu, možnost zúčastnit se nejrůznějších výzev a samozřejmě také widgety pro plochu i uzamčenou obrazovku vašeho iPhonu.

Aplikaci Water Tracker Waterllama stáhnete bezplatně zde.

Date Today

Nevyhovuje vám výchozí zobrazení času a data na vašem iPhonu? Pomocí jednoduchého widgetu můžete na zamykací nebo domovské obrazovce na první pohled zobrazit dnešní datum a čas. Aplikace Date Today je plně přizpůsobena vašemu osobnímu stylu. Můžete si vybrat vlastní motivy, v nabídce jsou také všechny možné velikosti widgetů.

Aplikaci Date Today stáhnete za 49 korun zde.

ambiient

Hledáte aplikaci pro předpověď počasí, která bude skutečně a stoprocentně minimalistická? Můžete zkusit sáhnout po ambiient. ambiient je multiplatformní aplikace, která zobrazuje informace o aktuálním počasí v podobě vašich vlastních slov a emoji, a nabízí aktualizace v reálném čase.

Aplikaci ambiient stáhnete bezplatně zde.

Healthy Widgets

Aplikace Healthy Widgets vám umožní vytvořit si přizpůsobitelné widgety pro více než 90 podporovaných metrik na domovské obrazovce a zamykací obrazovce telefonu a zobrazit aktuální údaje o srdečním tepu, počtu kroků a dalších parametrech. Díky integrovanému editoru jsou navíc widgety plně přizpůsobitelné.

Aplikaci Healthy Widgets stáhnete za 49 korun zde.

Dnes nejčtenější

.