Zavřít reklamu

MD Blank – Transparent widget

Jak název napovídá, aplikace MD Blank – Transparent widget vám umožní umístit si na plochu, ale také na zamčenou obrazovku vašeho iPhonu kromě jiného také takzvané „neviditelné“ widgety, díky čemuž si budete moci prostor přizpůsobit opravdu na maximum. Aplikace se umí přizpůsobit i tmavému režimu na vašem iPhonu.

Aplikaci MD Blank – Transparent widget stáhnete bezplatně zde.

Lockera

Lockera je aplikace, která vám umožní si na zamčenou obrazovku vašeho iPhonu hravě umístit celou řadu nejrůznějších widgetů s užitečnými informacemi. V obsáhlé sbírce najdete například widgety s údaji o systémových prostředcích vašeho iPhonu, odpočty, připomínky narozenin a dalších důležitých dat a spoustu dalšího.

Aplikaci Lockera stáhnete bezplatně zde.

Health Widget: Activity Tracker

V aplikaci Health Widget: Activity Tracker najdete celou řadu nejrůznějších užitečných widgetů, souvisejících s vaším zdravím, spánkem a fyzickou aktivitou. Widgety si můžete umístit jak na plochu, tak i na zamčenou obrazovku vašeho iPhonu. Díky widgetům budete mít neustálý přehled o počtu ušlých kroků, objemu fyzické aktivity, spálených kaloriích a dalších důležitých údajích.

Aplikaci Health Widget: Activity Tracker stáhnete bezplatně zde.

Dtd Playlist – Daily Mood Music

Aplikace Dtd Playlist – Daily Mood Music vám nabízí desítku tematických playlistů, vhodných pro každou příležitost, náladu a prostředí, v kombinaci s líbivým animovaným pozadím. Aplikace nabízí nejen možnost propojení se streamovacími službami Apple Music a Spotify, ale také podporu widgetů na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Dtd Playlist – Daily Mood Music stáhnete bezplatně zde.

Timety

Timety je aplikace, která vás namotivuje ke stoprocentnímu splnění vašich každodenních plánů a povinností. V aplikaci si můžete nastavit veškeré cíle a úkoly, zadat termín splnění a další podrobnosti, a Timety vás bude informovat o tom, jak na tom jste, co se vám podařil splnit, a kolik času vám zbývá do dokončení. Pro lepší přehled můžete využít widgety na zamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci Timety stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.