Zavřít reklamu

Tisková zpráva: S podcastem O penězích se (ne)mluví se přesunete do světa rodinných financí a rozpočtu. Podcast Bubliny každý týden v novém dílu odhalí, co jste možná nevěděli o osobnostech českého showbyznysu. Oba pořady najdete ne webu Proženy.cz.

Finance v rodině nemusí být tabu

Jsou témata, která ženy neprobírají snad ani s nejlepšími kamarádkami. Jedním takovým mohou být například peníze. Podcast Michaely Rakové s názvem O penězích se (ne)mluví  je zaměřený na rodinné finance a poradí, jak je lépe držet na uzdě. Se svými hosty moderátorka otevřeně mluví o nejrůznějších životních situacích, které jsou spojeny s penězi. Jak sestavit a udržet rodinný rozpočet, jak na finance z pohledu vztahu, jak si říct o vyšší plat, na co si dát pozor při podnikání na mateřské, ale i o tom, jak obnovovat šatník, ale zbytečně neutrácet. Poslechněte si v online magazínu Proženy.cz podcast o všem, co se týká financí a každodenních starostí s nimi spojenými.

o-penezeich-se-nemluvi

Rozhovory s tuzemskými celebritami

Zajímá vás, jak žijí známé české osobnosti? Co jim dělá radost, jaké mají sny a plány, z čeho mají strach a co jim dělá starosti? Pak si nenechte ujít rozhovory Katky Osičkové ve videocastu Bubliny. Sympatická moderátorka už vyzpovídala například Lucii Bílou, Janu Švandovou, Simonu Krainovou, Janu Krausovou, Helenu Vondráčkovou, ale i Jana Potměšila. V průběhu února se v online magazínu objeví rozhovor s Vendulou Pizingerovou nebo Berenikou Kohoutovou.

bubliny-podcast

Dnes nejčtenější

.