Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přední výrobce audio produktů JBL představil nedávno nový přírůstek do portfolia jeho gramofonů ve formě modelu SPINNER BT. Gramofon s podporou technologie Bluetooth nabízí vskutku parádní design a umožňuje posluchačům vychutnat si své desky bezdrátově bez ztráty kvality zvuku.

image

Gramofon SPINNER BT se snadno spáruje s přenosnými reproduktory, soundbary a sluchátky prostřednictvím technologie Bluetooth pro bezdrátové přehrávání vinylů, přičemž kódování aptX™ HD zajišťuje, že autentický zvuk desek není narušen. Pro kabelové připojení je gramofon vybaven analogovým výstupem s přepínatelným gramofonovým stupněm s pohyblivým magnetem, který je ideální pro použití s tradičními komponentními audio systémy nebo aktivními reproduktorovými soustavami. Elegantní design přístroje, který dodá luxusní nádech jakémukoli prostředí, se skládá z hliníkového talíře a raménka, černého podstavce z MDF s oranžovými akcenty JBL, moderního předního panelu a výklopného protiprachového krytu.

SPINNER BT přehrává desky při 33 1/3 otáčkách za minutu pro LP desky a 45 otáčkách za minutu pro EP desky a singly a jeho rychlosti jsou uzamčeny pomocí snímače rychlosti, který zaručuje perfektní výšku tónu z hliníkového talíře poháněného řemínkem. Rameno je vybaveno vysoce kvalitní kazetou s pohyblivým magnetem Audio Technica, která je předinstalována na odnímatelném plášti hlavy pro snadnou výměnu a upgrade. Nožky gramofonu jsou tlumené, aby se snížilo pronikání vibrací k deskám.

image-2

Gramofon JBL SPINNER BT je důkazem radosti z hudby a vinylu a my nemůžeme být více nadšeni, že jej můžeme představit na veletrhu HARMAN Explore,“ řekl Jim Garrett, Senior Director, Product Strategy and Planning, HARMAN Luxury Audio. „Díky technologii Bluetooth 5.2 poskytuje gramofon posluchačům okamžité bezdrátové připojení k jejich sbírkám desek – umožňuje jim vychutnat si svá alba jakýmkoli způsobem, aniž by ztratili charakteristický zvuk vinylu – zatímco jeho elegantní design je odvážným prohlášením v každém systému. A díky analogovému výstupu a integrovanému gramofonovému předzesilovači si s gramofonem SPINNER BT poradí i puristé, kteří dávají přednost kabelovému připojení.“

Zkrátka a dobře, jedná se o překrásný kousek, který by v domácnosti žádného fanouška gramofonů neměl chybět. Jeho cena je nastavena na 9990 Kč, přičemž k dispozici je již nyní.

Gramofon JBL SPINNER BT lze zakoupit zde

image-1

Dnes nejčtenější

.