Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chytrá domácnost dokáže znatelně usnadnit váš každodenní život. Pokud se o tuto oblast zajímáte, pak by vám rozhodně neměla uniknout současná nabídka na ověřeném e-shopu Tomtop.com, kde si můžete přijít na oblíbenou sadu chytrých teploměrů Xiaomi BT Thermometer 2, které jsou k dostání s neuvěřitelnou 63% slevou! Jak tyto teploměry fungují a v čem tkví jejich hlavní výhody? Přesně na tohle se nyní společně podíváme.

Xiaomi BT Thermometer 2

Hlavní úkol chytrých teploměrů Xiaomi BT Thermometer 2 je poměrně jasný. Jejich úkolem je měřit teplotu v domácnosti. O té vás přitom vzápětí informuje prostřednictvím mobilní aplikace Mi Home, která sdružuje veškeré chytré produkty značky Xiaomi. U pouhého zobrazování teploty to ale ani zdaleka nekončí. Tento skvělý parťák do domácnosti zároveň disponuje senzorem pro měření vlhkosti, přičemž o všem dává zároveň vědět skrze vlastní 1,5″ displej, který se zároveň vyznačuje naprosto minimální spotřebou energie.

Aby toho ale nebylo málo, s cennými daty, které tento chytrý teploměr dokáže sbírat, lze pochopitelně dále pracovat a dokonce si tak výrazně usnadnit každodenní život. V rámci Mi Home je totiž můžete použít pro automatizaci a uvést vaši domácnost do pohybu. Například si můžete nastavit, aby se při určité teplotě/vlhkosti spustil zvlhčovač vzduchu. To vše bez jakékoliv zbytečné aktivity!

Nyní s 63% slevou!

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, aktuálně si můžete přijít na sadu chytrých teploměrů Xiaomi BT Thermometer 2 za zcela bezkonkurenční cenu! Akce s 63% slevou se konkrétně vztahuje na set čtyř teploměrů, které už jen stačí rozmístit po domácnosti a následně už jen nastavit, jak je budete chtít využívat. Celý set vás navíc vyjde na pouhopouhých 20,93 € (včetně DPH a dopravy)!

Set Xiaomi BT Thermometer 2 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.