Zavřít reklamu

GoodTask

GoodTask je výkonný správce úkolů/projektů založený na připomínkách a kalendářích iOS. Můžete jej používat jako jednoduchý kontrolní seznam pro soustředění nebo jako komplexní nástroj pro řízení projektů. GoodTask nabízí možnost synchronizace s připomínkami a kalendáři na vašem iPhonu, snadnou správu, pokročilé možnosti zobrazování a spoustu dalšího.

Aplikaci GoodTask stáhnete bezplatně zde.

Foreca Weather

Foreca je přesná, spolehlivá aplikace pro předpověď počasí. Může se pochlubit jednoduchým, přehledným uživatelským rozhraním, přizpůsobitelností a pestrou škálou zobrazovaných informací od srážkových upozornění přes aktuální podmínky pro vaši přesnou polohu až po možnost zobrazení předpovědí z předešlého dne.

Aplikaci Foreca Weather stáhnete bezplatně zde.

Dtd Playlist

Aplikace Dtd Playlist vám usnadní a zpříjemní vyhledávání hudby. Nabízí seznamy skladeb pro různé nálady a příležitosti, jedinečný hudební zážitek a úžasné animace na pozadí, které přinášejí jedinečné hudební pohlcení na vaši pracovní plochu. Podporuje služby Apple Music a Spotify, takže máte k dispozici různé způsoby přehrávání hudby.

Aplikaci Dtd Playlist stáhnete bezplatně zde.

Countdown – Pretty Progress

Aplikace s názvem Countdown – Pretty Progress vám umožní synchronizovat události a upomínky z Kalendáře a umístit je do nových widgetů. Sledujte čas pomocí krásných widgetů s odpočítáváním a odpočítáváním na ploše i na uzamčené obrazovce a snáze dosáhněte požadovaných výsledků.

Aplikaci Countdown – Pretty Progress stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.