Zavřít reklamu

Premiere Rush

Společnost Adobe je osvědčeným a spolehlivým tvůrcem řady aplikací pro kreativitu, úpravy videí nevyjímaje. Adobe Premiere Rush nabízí možnost snadné, rychlé a kreativní úpravy videí, práce s audiem, přidávání nejrůznějšího obsahu, ale samozřejmě také nástroje pro střih, přizpůsobení, nejrůznější presety a spoustu dalšího.

Aplikaci Premiere Rush stáhnete bezplatně zde.

VLLO

Aplikace VLLO je skvěle využitelná jak pro úpravu videí, tak i pro úpravu fotografií. Nabízí intuitivní uživatelské rozhraní, snadnou ovladatelnost a celou řadu nejrůznějších základních i pokročilejších nástrojů pro úpravy. S její pomocí můžete stříhat, přidávat hudbu, zvukové efekty a prvky, jako jsou vizuální efekty, texty nebo třeba filtry.

Aplikaci VLLO stáhnete bezplatně zde.

InShot

Mezi populární aplikace pro úpravu videí nejen na iPhonu patří také InShot. Aplikace InShot si umí hravě poradit s úpravami fotografií i videí, nabízí nástroje pro střih i ořez videa, a s její pomocí můžete vaše záběry také vylepšit filtry, textem, efekty a dalšími prvky. V InShot můžete k videím také přidávat hudbu, zvukové efekty a spoustu dalšího.

Aplikaci InShot stáhnete bezplatně zde.

Filmora

Filmora je skvělý a výkonný nástroj pro práci s videi na iPhonu. Pracuje s podporou umělé inteligence a nabízí celou řadu nástrojů pro střih, ořezávání, přidávání přechodových efektů, filtrů a dalšího. Ať už připravujete krátké, svižné video pro sociální sítě, nebo zpracováváte film z rodinné dovolené, aplikace Filmora vám vždy spolehlivě poslouží.

Aplikaci Filmora stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.