Zavřít reklamu

Herní služba Apple Arcade nabízela v době svého spuštění necelou stovku titulů. Téměř každý týden ale do její knihovny přibývají nové a nové hry pro iPhone, iPad i Mac. Pokud teprve zvažujete předplacení Apple Arcade, možná vám pomůže náš dnešní průvodce jejími cenami, obsahem a používáním.

Apple Arcade nabízí lidem, kteří se poprvé rozhodnou pro předplatné, jeden měsíc užívání zdarma. Pokud ale Apple Arcade předplatné zrušíte a poté jej opět aktivujete, nárok na bezplatný měsíc již samozřejmě nemáte. Apple Arcade v současné chvíli stojí 199 korun měsíčně, nakombinovat ji můžete ale také v rámci balíčku Apple One, kde vás vyjde o něco levněji. Hry z Apple Arcade můžete hrát na iPhonu, iPodu touch, iPadu, Macu a Apple TV, zařízeními Apple a vybranými tituly jsou kompatibilní také bezdrátové ovladače PS5 a Xbox.

Apple Arcade nabídka

Apple Arcade nabízí v současné chvíli stovky her pro iPhone, iPad, Apple TV a Mac. Knihovna je směsicí exkluzivních titulů vyvinutých speciálně pro tuto herní službu, stejně jako populárních her dostupných běžně na trhu s aplikacemi a na jiných platformách. V Apple Arcade nejsou žádné reklamy ani nákupy v aplikacích. Tituly, které je obvykle obsahují, jsou v rámci služby bez reklam s odemčeným dodatečným obsahem.

Pokud si chcete předplatit Apple Acade, postupujte následujícím způsobem:

  • Na vašem Apple zařízení spusťte App Store.
  • Otevřete kartu Arcade.
  • Pokud Apple Arcade zkoušíte poprvé, vyberte možnost zahájení hraní.

Při prvním spuštění vám bude automaticky nabídnuto měsíční předplatné, pokud ale chcete přejít na roční tarif, spusťte Nastavení na vašem iPhonu, klepněte na panel s vaším jménem a zvolte Předplatná. Zde vyberte Apple Arcade a změňte tarif.

Jakmile si aktivujete předplatné, můžete vybírat z obsáhlé nabídky titulů všech možných žánrů. Obsah je zde přehledně tříděn do kategorií, můžete procházet také žebříčky nejpopulárnějších a doporučovaných her. Herní služba Apple Arcade je vhodná spíše pro rodiny, mladší hráče, méně zkušené uživatele nebo příležitostné hráče. Pokud vás na Apple Arcade zaujal konkrétní titul, ale o zbytek obsahu nemáte zájem, bude pro vás možné výhodnější si tento titul zakoupit na službě typu Steam. Jakmile totiž zrušíte předplatné, přístup k titulům na Apple Arcade ztratíte.

Dnes nejčtenější

.