Zavřít reklamu

Gentler Streak Workout Tracker

Gentler Streak je aplikace, která měří a sleduje vaši aktivitu a zároveň poskytuje čas na aktivní odpočinek a regenerační trénink. Widget na zamykací obrazovce pro aplikaci Gentler Streak je k dispozici ve dvou čtvercových nebo obdélníkových dlaždicích. Jedna z nich představuje stav vaší aktivity a říká vám, zda je vaše tréninková zátěž optimální. Druhá, Go Gentler, zobrazuje vaši nejoptimálnější denní činnost. Přímo na zamykací obrazovce uvidíte, zda je den odpočinku.

Aplikaci Gentler Streak stáhnete bezplatně zde.

FitnessView

Fitness View je aplikace, která vám pomůže analyzovat a sledovat údaje o vaší aktivitě uložené v aplikaci Zdraví. Nabízí widget, který umožňuje zobrazovat na zamykací obrazovce vlastní fitness údaje, například cíle aktivity. Můžete jej nakonfigurovat jako čtvercový nebo obdélníkový widget a je vhodným doplňkem nativní Kondice od Applu.

Aplikaci FitnessView stáhnete bezplatně zde.

Personal Best

Personal Best je další aplikace, která se synchronizuje s údaji o tréninku v Apple Zdraví a ve srozumitelné formě vám předkládá přehled o vašich trénincích, čímž vás povzbuzuje k překonávání vašich nejlepších výsledků. Aplikace nabízí několik užitečných widgetů, včetně dvou widgetů na zamykací obrazovce. Jeden z nich zobrazuje informace o vašem posledním tréninku a druhý kombinuje údaje z vašich posledních tréninků, aby poskytl další přehled o vašich cvičebních trendech.

Aplikaci Personal Best stáhnete bezplatně zde.

SmartGym

Aplikace SmartGym je určena pro milovníky posilování, a umožňuje sledovat vaše pokroky při cvičení v posilovně a snadno zaznamenávat a spravovat všechny vaše tréninky. Nabízí synchronizaci s nativním Zdravím, a šest různých widgetů na zamykací obrazovce poskytuje vše, k čemu byste mohli chtít mít během cvičebního programu rychlý přístup. Mezi ukazatele, které můžete použít, patří grafy cvičení, srdeční tep a aktivní kalorie, nainstalovat si ale můžete také widget Up Next, abyste na první pohled viděli, jaká rutina vás čeká příště.

Aplikaci SmartGym stáhnete bezplatně zde.

CardioBot

CardioBot je aplikace pro sledování srdečního tepu, která využívá data zachycená hodinkami Apple Watch a pomáhá vám pochopit a interpretovat jejich vzorce, což vás vede ke zdravějšímu životnímu stylu. Na zamykací obrazovce je k dispozici widget, který vám poskytne skóre srdečních bodů a přístup k přehledu srdečních dat.

Aplikaci CardioBot stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.