Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce už netrpělivě klepou na dveře. Máte již vybrané dárky, nebo zatím jen zoufale procházíte e-shopy a přemýšlíte, čím byste podarovali vaše blízké? Pokud je druhá varianta pravdou, máme pro vás hned několik tipů na dárky, se kterými se určitě nespletete. Na všechny produkty Swissten můžete nyní získat 15% slevu, pokud při objednávání zadáte kód DARKY15

Swissten 15W držák do ventilace

Mobil je potřeba dobíjet všude možně, a auto není žádnou výjimkou. Pro nabíjení vašeho smartphonu za jízdy můžete využít držák Swissten 15W s podporou bezdrátového Qi nabíjení a podporou MagSafe.

Držák do ventilace Swissten zakoupíte zde.

Bezdrátová nabíječka Swissten 3v1

Majitelé iPhonů často vlastní kromě smartphonu jako takového také Apple Watch nebo třeba sluchátka AirPods. K nabíjení všech těchto produktů naráz můžete použít bezdrátovou nabíječku Swissten 3v1. Je vhodná pro iPhony 12 a novější, dobije ale i jiné smartphony kompatibilní s Qi.

Bezdrátovou nabíječku Swissten zakoupíte zde.

MagSafe powerbanka

Nabíjení na cestách je velmi důležitou  záležitostí. Postarat se o to zvládne například MagSafe powerbanka od Swissten, která se může pochlubit kapacitou 10000 mAh, USB-C a Lightning portem, nebo třeba podporou bezdrátového nabíjecího protokolu Qi.

MagSafe powerbanku zakoupíte zde.

Metalické pouzdro MagStick
Každý iPhone si zaslouží náležitou ochranu. Metalické pouzdro MagStick váš iPhone nejen ochrání, ale také velmi dobře vypadá, a navíc jej před nabíjením iPhonu na bezdrátové podložce nemusíte sundavat. Je opatřené elegantním černým rámečkem a ozdoben působivými metalickými prvky.

Metalické pouzdro MagStick zakoupíte zde.

3D temperované sklo Raptor

Když už je řeč o ochraně, je zapotřebí také zajistit řádnou ochranu displeje iPhonu. V tomto směru se můžete spolehnout na 3D temperované sklo Raptor, které se skvěle aplikuje, je odolné, spolehlivé, a navíc opatřené antibakteriálním povrchem.

3D temperované sklo Raptor zakoupíte zde.

Síťová nabíječka Swissten GaN 70W

O nabití nejen vašeho iPhonu se spolehlivě postará síťová nabíječka Swissten GaN 70W. Je opatřená hned třemi různými porty – USB a dvojicí USB-C portů. Nabízí kompatibilitu s rychlonabíjením Power Delivery a nabízí výkon až 70W.

Síťovou nabíječku Swissten zakoupíte zde.

Dnes nejčtenější

.