Zavřít reklamu

V autě se rozhodně hodí mít autonabíječku. Na trhu jich naleznete celou řadu. Nicméně pokud hledáte takovou, která má malé rozměry, slušné zpracování a vysoký výkon, jste na správné adrese. Protože přesně tohle nabízí nano autonabíječka od značky Swissten. Pojďme se na ni podívat o něco podrobněji.

Obsah balení a technické specifikace

Vzhledem k miniaturním rozměrům celého zařízení je i krabička velmi malá. Stejně jako drtivá většina ostatních produktů značky Swissten vám i tento produkt dorazí v bílé krabičce. Z ní vyčtete vše relevantní. A to jak ohledně designu, tak ohledně technických specifikací. Pojďme se na ně rovnou podívat. Jde o autonabíječku se dvěma USB-C výstupy. Oba výstupy mají dohromady 5 V DC, 4,8 A a maximálně 24 W. Produkt rovněž Podporuje formát rychlonabíjení Power Delivery, u něhož dosahuje výkonu 45 W. Vzhledem k výkonu se tedy hodí na nabíjení v podstatě jakéhokoli iPadu, iPhonu, iPodu či Apple Watch. Z výkonu ale mohou těžit samozřejmě i vlastníci smartphonů s operačním systémem Android a všelijaké laptopy s USB-C.

Design

Pokud pohlédneme na nějaký přehled autonabíječek, leckomu může vadit design, který bývá často vystouplý a někdy až rušivý. S nano nabíječkou od Swissten se ale podobného neduhu rozhodně nemusíte bát. Tento produkt v podstatě do autozapalovače zapadne naprosto celý a ven „čouhá“ pouze ucho, díky kterému autonabíječku vyjmete. Ačkoli produkt při používání téměř neuvidíte, jistě oceníte jeho design, který je z leštěného kovu. Odolnost je tedy zaručena.

Vlastní používání

O samotném používání se nedá až tolik říct. Autonabíječku bych doporučil každému, kdo například má palubní počítač a nepotřebuje tak stojan na palubní desku, kde by se mu iPhone (kromě zobrazení navigace) rovnou nabíjel. Největší výhodou tohoto produktu je rozhodně jeho výkon. I když zapomenete svůj iPhone (či jiné jablečné zařízení) nabít, z této malé nenápadné autonabíječky vyždímáte maximum. Samozřejmě není třeba nabíjet pouze smartphony či tablety. Produkt skvěle poslouží i k nabíjení elektronických cigaret či iQos. Pokud se rozhodnete tento produkt používat, rozhodně doporučuji pořídit kratší USB-C kabely, neboť určitě nechcete, aby se vám po podlaze válely například dva metrové kabely. Rozhodně lze ocenit i design. Jak ale produkt jednou zasunete, už jej obdivovat nebudete. Prakticky si jej totiž nevšimnete.

Resumé

Závěrem lze tento produkt doporučit všem, kteří nabíjejí své zařízení během jízdy v autě. Nano nabíječku od Swissten charakterizují miniaturní rozměry a vysoký výkon. Co víc potřebujete? Za 499 korun rozhodně stojí.

Autonabíječku Swissten 45W můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.