Zavřít reklamu

Komerční sdělení: JURA J8 přináší pravý kávový zážitek. Tento kávovar nejenže připravuje klasické kávové nápoje, ale otevírá svět specialit s ochucenou mléčnou pěnou. Funkce Sweet Foam promění vaši kávu jedním stiskem ve zcela nový zážitek s možností volby chuti, sladkosti a intenzity. Na karamelové, vanilkové nebo vánoční perníčkové Sweet Latte už nebudete muset chodit do kavárny – připravíte si ho doma během chvilky. Ale možnosti jsou nekonečné a vyzkoušet můžete i méně tradiční sirupy jako je mandarinka, levandule nebo višeň…

JURA J8 je kávovar ohromující nejen svým designem, ale také vnitřním vybavením. Od kvalitního pomletí mlýnkem P.A.G.2+, který v závislosti na zvoleném nápoji sám nastaví konzistenci mletí na „jemnou“ nebo „intenzivní“, přes systém dokonalého propaření kávy P.E.P.®, až po technologii jemné pěny. To vše vám zpříjemní přípravu kávy, která se bude vymykat svou chutí. 

Ke snadnosti používání přispívá také integrovaný JURA WiFi Connect. Ten činí kávovar JURA J8 kompatibilní s aplikací J.O.E.® (JURA Operating Experience), která představuje bezplatnou možnost ovládání kávovaru z chytrého telefonu nebo tabletu. Umožňuje uživatelům nejen personalizaci oblíbených nápojů, spouštění přípravy, zobrazení návodů na údržbu a videí, ale i sledování statistik týkajících se přípravy kávy nebo komunikaci s chladničkou na mléko JURA Cool Control. Ta je ideální pro udržení optimální teploty mléka pro přípravu mléčných specialit. 

S kávovarem JURA J8 si díky všem těmto technologiím a funkcím vychutnáte každý šálek kávy.

j8_midnight_silver_ea_feature2-min

Dnes nejčtenější

.