Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost Apple oznámila vydání systému iPadOS17. Má řadu nových funkcí, které by měly výrazně usnadnit práci s PDF. Umožňuje uživatelům provádět více úloh souvisejících s PDF, aniž by k tomu potřebovali profesionální nástroj. Možná si myslíte, že iPadOS17 je pro vaše potřeby dostačující. Přicházíte však o mnoho funkcí a výhod, které vám může nabídnout profesionální editor PDF. V tomto článku vám vysvětlíme, proč potřebujete profesionální editor PDF namísto bezplatných funkcí, které nabízí nově vydaný systém iPadOS17. Porovnáme a porovnáme funkce, výhody a nevýhody obou typů nástrojů pro práci s PDF. Začněme! A pokud máte zájem o UPDF, profesionální PDF anotátor a editor, o kterém se zmíníme, měli byste se nejdříve dozvědět o 63% slevě na UPDF Pro. 

封面

Co můžete dělat s funkcemi pro úpravu PDF v systému iPadOS 17?

Kromě toho, že přeskočíme rovnou na hlavní část, pojďme si nejprve analyzovat, co můžete dělat s funkcemi pro úpravu PDF v systému iPadOS 17.

Snímek obrazovky 2023-08-23 v 9.56.53

Nově oznámený systém iPadOS 17 společnosti Apple má vylepšené, ale základní editační funkce. S iPadOS 17 můžete provádět pouze následující základní úkony:

Skenování obrázků do PDF

V zařízeních se systémem iPadOS 17 můžete pomocí aplikace fotoaparátu nebo aplikace Soubory skenovat obrázky a ukládat je jako soubory PDF. Můžete také upravit barvy, jas a kontrast naskenovaných obrázků.

Čtení a poznámkování souborů PDF

Nové funkce PDF v zařízení iPadOS 17 umožňují pomocí nástroje pro označování číst a anotovat soubory PDF pomocí některých základních anotačních nástrojů, jako je přidávání nového textu, tužka, tvary, zvýrazňovač, guma a laso. Můžete také měnit barvu, velikost a neprůhlednost anotačních nástrojů.

Vyplňování a podepisování PDF

Je vybaven technologií strojového učení, která umožňuje vyplňovat a podepisovat formuláře nebo dokumenty PDF. Na zařízeních se systémem iPadOS 17 můžete ke kreslení podpisu nebo k vložení uloženého podpisu použít také tužku Apple Pencil nebo prst.

Další funkce

Mezi další podporované funkce nově vydaného systému iPad0S 17 pro správu souborů PDF patří vkládání nebo mazání stránek PDF, komprese PDF, odesílání PDF e-mailem, ochrana PDF heslem a další. Tyto funkce však nestačí všem, kteří pracují se soubory PDF a potřebují pokročilejší funkce. Jejich funkčnost, flexibilita a kvalita jsou omezené. Nedokážou si poradit se složitými nebo velkými soubory PDF a nenabízejí ani funkce, jako jsou pokročilé úpravy, konverze, šifrování nebo možnosti organizace. Nepodporují také integraci s cloudem, spolupráci nebo přizpůsobení. Pokud chcete na iPadu dělat víc než jen prohlížet a anotovat soubory PDF, potřebujete profesionální editor PDF, jako je UPDF pro iPad namísto bezplatné aplikace PDF!

output.lin (2)

Důvody, proč potřebujete profesionální editor PDF na iPadu

UPDF je profesionální multiplatformní editor PDF, který vám umožní více než jen prohlížení a komentování souborů PDF. Jedná se o kompletní řešení PDF, které má mnoho funkcí a výhod, které bezplatné aplikaci PDF nebo PDF pro iPad OS 17 chybí. Některé z věcí, které vám UPDF umožňuje, jsou:

Upravovat všechny prvky v PDF

S UPDF pro iOS a Android máte plnou kontrolu nad obsahem a rozvržením PDF. Můžete měnit písmo, velikost, barvu, zarovnání a styl textu. Umožňuje vkládat, odstraňovat, měnit velikost, ořezávat, otáčet a přesouvat obrázky. Pomocí aplikace UPDF pro Windows a Mac můžete také přidávat, upravovat nebo odstraňovat odkazy v souborech PDF. To není všechno! UPDF umožňuje upravovat text, obrázky, odkazy, pozadí a všechny prvky, jako byste používali Microsoft Word.

output.lin

Mnohem více nástrojů pro anotace a seznam anotací

UPDF má bohatou sadu anotačních nástrojů, které umožňují označovat soubory PDF zvýrazněním, razítky, tvary, tužkami, samolepkami, podpisy a dalšími prvky. Můžete také měnit barvu, velikost, neprůhlednost a pořadí anotačních nástrojů. Kromě toho umožňuje používat seznam anotací k rychlé navigaci a správě anotací.

Ochrana PDF

UPDF pro iOS umí nastavit otevírací heslo pro ochranu PDFa otevřít heslem chráněný PDF. Má také prostor pro ochranu soukromí, kde můžete chránit své fotografie, videa nebo jakékoli soubory před neoprávněným přístupem. Soubory PDF můžete pomocí UPDF šifrovat pomocí hesel nebo certifikátů. Uživatelé využívají prostor pro soukromí v aplikaci UPDF pro iOS k ukládání svých fotografií, videí nebo jakýchkoli souborů do zabezpečené a skryté složky, do které mají přístup pouze oni pomocí hesla nebo otisku prstu. V aplikaci UPDF pro stolní počítače můžete navíc nastavit oprávnění k omezení tisku, kopírování nebo úprav souborů PDF. Aplikace UPDF je nezbytná pro každého, kdo pravidelně pracuje se soubory PDF, protože nabízí mnoho funkcí, které mohou zlepšit práci s PDF.

output.lin (5)

Srovnání funkcí PDF v systému iPadOS 17 a UPDF

Při práci s dokumenty PDF na iPadech mají jak UPDF, tak iPadOS 17 své vlastní jedinečné funkce, výhody a omezení. Pojďme se podívat, jak si v různých aspektech konkurují!

图片1

Schopnosti úprav:

UPDF je na špici v možnostech úprav, protože umožňuje provádět rozsáhlé změny textu, obrázků, odkazů a pozadí v souborech PDF. Naproti tomu software pro PDF v iPadOS 17 umožňuje pouze přidávat nový text nebo značky tužkou bez možnosti upravovat nebo odstraňovat stávající prvky.

Nástroje pro tvorbu poznámek:

UPDF vyniká rozmanitými anotačními nástroji, jako jsou zvýraznění, razítka, tvary, podpisy a další. Nabízí dokonce seznam anotací pro snadnější správu. Oproti tomu software iPadOS 17 PDF poskytuje pouze základní anotační nástroje.

Dostupnost napříč platformami:

Zde UPDF opět vede. Je dostupný pro zařízení se systémy Windows, Mac, iOS a Android, přičemž jeden účet může pokrýt až čtyři zařízení. To znamená, že k souborům můžete přistupovat a synchronizovat je na různých platformách. Na druhé straně je aplikace PDF pro iPadOS 17 omezena na iPady se systémem iPadOS 17 nebo novějším, bez možnosti synchronizace s více platformami.

output.lin (1)

Výkonné funkce v systémech Windows a Mac:

UPDF poskytuje exkluzivní funkce v systémech Windows a Mac, jako je OCR PDF pro převod obrázkových souborů PDF do formátů s možností vyhledávání, UPDF AI pro shrnutí a překlad souborů PDF pomocí umělé inteligence, vytváření formulářů PDF, převod souborů PDF do jiných formátů a komprese souborů PDF. Tyto funkce nejsou v softwaru PDF pro iPadOS 17 k dispozici.

output.lin

Ochrana PDF:

UPDF nabízí šifrování heslem, kontrolu oprávnění pro tisk a úpravy a dokonce i prostor pro ochranu soukromí pro zabezpečení fotografií, videí a souborů. Naproti tomu aplikace PDF pro iPadOS 17 tyto pokročilé funkce ochrany PDF postrádá.

Resumé

Stručně řečeno, aplikace UPDF nabízí komplexní sadu funkcí, které z ní činí lepší volbu pro práci se soubory PDF na iPadech ve srovnání s omezeními funkcí PDF aplikace iPadOS 17. Pokud často pracujete se soubory PDF, může vám široká škála funkcí UPDF výrazně zlepšit práci s PDF. Vyzkoušejte UPDF a zjistěte, jak může pozvednout úroveň vašich úkolů při práci s PDF. Nabízíme vám také exkluzivní 63% slevu, která vám umožní odemknout další výhody UPDF Pro

Dnes nejčtenější

.