Zavřít reklamu

Úspora dat

Pokud používáte Instagram i mimo Wi-Fi připojení, ale zároveň chcete šetřit data, tento postup vám může pomoci. Mějte však na paměti, že může dojít k výraznějšímu zpomalení načítání obsahu. Spusťte Instagram a přejděte na váš profil. V pravém horním rohu klepněte na ikonku tři linek a zvolte Nastavení a soukromí -> Využití dat a kvalita médií, a aktivujte položku Používat méně mobilních dat.

Skrytí nežádoucích reklam

Reklam na Instagramu denně přibývá, ale když narazíte na nerelevantní reklamy, začne to být otravné. Irelevantní reklamy naštěstí můžete snadno a rychle skrýt tak, že na reklamním příspěvku klepnete na ikonku tří teček. Následně zvolte možnost Skrýt reklamu a zadejte důvod.

Ztlumení stories

I když rádi sledujete příběhy svých přátel a oblíbených influencerů, může se stát, že budete chtít určité příběhy ztlumit, aniž byste museli zrušit sledování. Pokud chcete u vybraného uživatele ztlumit Stories, přejděte na jeho profil a klepněte na rozbalovací menu s nadpisem Sleduji. Následně klepněte na Ztišit a aktivujte položku Příběhy.

Neukládat příspěvky do iPhonu

Filtry na Instagramu jsou skvělé. Ale kdykoli na Instagramu upravíte a zveřejníte obrázek, automaticky se uloží jeho kopie do vaší galerie. Vaše úložiště se tak může rychle vyčerpat. Pro zrušení automatického ukládání příspěvků do fotogalerie vašeho iPhonu spusťte Instagram, přejděte na váš účet a vpravo nahoře klepněte na ikonku linek. Zvolte Nastavení a soukromí -> Archivace a stažení, a deaktivujte položku Save original photos.

Historie aktivity

Chcete vědět, kdy jste se připojili k Instagramu a jakými změnami prošel váš účet? To vše můžete zjistit v jednoduchých krocích. Spusťte Instagram a přejděte na váš profil. V pravém horním rohu klepněte na ikonku linek, zvolte Vaše aktivita, zamiřte o něco níže a klepněte na Historie účtu.

Instagram logo

Dnes nejčtenější

.