Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pro většinu lidí jsou tablety ideální volbou pro prohlížení webu, online kurzy nebo sledování filmů. Tablety jsou však náchylnější k poškození v důsledku náhodného pádu, prasknutí obrazovky nebo působení vody. Aby společnost Blackview jako průkopník v oblasti odolných telefonů poskytla spolehlivé řešení, chystá se 10. července celosvětově uvést na trh svou očekávanou první vlajkovou loď mezi odolnými tablety, Active 8 Pro. Active 8 Pro přináší uživatelům odolný životní styl v různých scénářích s výrazným vylepšením odolnosti, výdrže baterie, specifikací a soukromí, čímž povyšuje produktivitu na vyšší úroveň.

1

Mimořádná odolnost

Pro řešení problémů, se kterými se uživatelé mohou setkat při rozbití obrazovky, poškození vodou a olejem z různých podmínek, je Active 8 Pro vybaven obrazovkou Corning® Gorilla® Glass 5, která vydrží náhodný pád z výšky až 1 metru bez obav z poškození obrazovky. Kromě toho je Active 8 Pro vybaven normou MIL-STD-810H a špičkovými vodotěsnými schopnostmi IP68 a IP69K, spojenými s praktickou sadou nástrojů, díky nimž je život uživatelů pohodlnější.

2

Obří baterie

Co se týče baterie, Active 8 Pro je vybaven masivní 22 000mAh polovodičovou baterií s 33W rychlonabíjením, takže Active 8 Pro potřebuje pouze 285 minut nabíjení, aby dosáhl 1 440 hodin pohotovostního režimu. Díky použití polovodičové baterie váží Active 8 Pro pouze 976 g, což je přibližně o 30 % méně než jiné tablety s podobnou kapacitou baterie, a přitom stále zajišťuje běžný provoz v rozsahu pracovních teplot od -40 °C do +60 °C.

3

Špičkový výkon, displej, reproduktory, fotoaparáty

Pokud jde o výkon, Active 8 Pro je vybaven osmijádrovým procesorem MediaTek Helio G99 založeným na 6nm technologii s taktem až 2,2 GHz. Active 8 Pro je také vybaven až 16 GB RAM, velkorysou 256GB pamětí ROM a podporou rozšíření až o 1TB TF kartu. Ať už jde o multitasking, streamování videa nebo bezproblémové ukládání oblíbených filmů, hudby, fotografií a videí, Active 8 Pro poskytuje efektivní výkon pro učení, zábavu a produktivitu uživatelů.

处理器

Co se týče displeje a reproduktorů, Active 8 Pro je vybaven 10,36palcovým 2,4K ultra velkým displejem, který má certifikát TÜV SÜD pro nízkou hladinu modrého světla. Po připojení klávesnice a myši Bluetooth v režimu PC funguje Active 8 Pro jako výkonný počítač s dotykovou obrazovkou. Přiložený stylus umožňuje přesné úpravy dokumentů a vytváření poznámek. Kromě toho je Active 8 Pro vybaven čtveřicí reproduktorů Smart-PA BOX, včetně dvou vysokofrekvenčních reproduktorů Harman/Kardon a dvou nízkofrekvenčních reproduktorů Harman/Kardon. Díky profesionálnímu vyladění s technologií Harman AudioEFX® vytváří Active 8 Pro pohlcující audiovizuální zážitek při sledování filmů, hraní her nebo sledování multimediálního obsahu.

4

Pokud jde o fotoaparáty, Active 8 Pro je vybaven 48Mpx zadním fotoaparátem Samsung® a 16Mpx předním fotoaparátem, který podporuje rozpoznávání obličeje. Active 8 Pro je také vybaven praktickou funkcí Google Lens. Díky pokročilému algoritmu Blackview první generace ArcSoft® 4.0 umožňuje Active 8 Pro uživatelům účastnit se online kurzů a videokonferencí s vyšší ostrostí. Kromě toho nabízí Active 8 Pro řadu vestavěných režimů kamery, včetně režimů ArcSoft® Super Night Mode, ArcSoft® Portrait Mode, ArcSoft® HDR, ArcSoft® 360° Panorama Mode, Pro Mode, Mono Mode, Underwater Mode a nahrávání videa v rozlišení 2K, což poskytuje vynikající poměr ceny a výkonu.

5

Robustní ochrana osobních údajů

Aby splňoval požadavky firemních a podnikových uživatelů na šifrování dat a zabezpečení na vysoké úrovni, je Active 8 Pro vybaven systémem DokeOS_P 3.0 založeným na systému Android 13, který obsahuje DAC a SE-Linux a poskytuje uživatelům ochranu dat na podnikové úrovni a bezproblémové zabezpečení.

系统

Cena a dostupnost

Nenechte si ujít očekávanou celosvětovou premiéru Blackview Active 8 Pro, která proběhne 10. července za cenu od 240,99 USD. Stojí za zmínku, že prvních 200 objednávek obdrží dodatečnou slevu 11 USD, čímž se cena sníží na 229,99 USD. K 201. až 400. objednávce obdrží zákazník zdarma Bluetooth klávesnici. Klikněte zde a využijte příležitosti vlastnit tento neuvěřitelně výhodný tablet.

Dnes nejčtenější

.