Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chcete chytré hodinky, které kombinují styl, funkčnost a možnosti personalizace? Apple Watch vám přinesou vše v jednom. Zásluhu na tom mají nejen použité technologie, ale také vyměnitelné řemínky. Díky nim můžete dodat hodinkám sportovní, ležérní nebo elegantní vzhled, a podle toho také čerpat jejich praktické výhody.

V tomto článku se ponoříme do říše řemínků pro Apple Watch a prozradíme si silné i případné slabé stránky jednotlivých variant. Výběr vhodného kousku tak pro vás bude o poznání snadnější.

Milánský tah nikdy nezklame

Mnoho lidí se chytrým hodinkám vyhýbá kvůli tomu, že podle něj postrádají rafinovanost a eleganci. Opak je ale pravdou! Milánský tah přesně tyto vlastnosti nabízí, a tak představuje nadčasovou volbu pro každodenní nošení, ať už máte jakýkoliv styl a pracovní dress code. 

Jeho síťová konstrukce z nerezové oceli působí moderně a sofistikovaně a navíc je i velmi odolná vůči poškození. Nastavitelné magnetické zapínání zajišťuje snadné přizpůsobení délky vašemu zápěstí, a tak zajišťuje vaše pohodlí. Řemínek je velmi prodyšný, a tak se skvěle hodí i pro celodenní nošení.

Kov a kůže nabídnou tradiční design

Jste zvyklí na klasické hodinky s kovovými řemínky? Ani s Apple Watch se jich nemusíte vzdávat! Naopak vašim hodinkám dodají klasický a nadčasový nádech, takže z nich udělají nejen praktický, ale i módní doplněk. Obzvlášť dobře doplní kancelářské kousky, ať už půjde o oblek, kostýmek nebo jen džíny a sako.

Totéž platí i pro kožené řemínky pro Apple Watch. Přinášejí s sebou nádech elegance, díky čemuž hodinky nebudete muset nechávat doma, ani když budete vyrážet na formální společenskou událost. Nejenže působí luxusně, ale také jsou velmi komfortní, takže vás nebudou nepříjemně škrtit. Vybírat můžete jak z klasického zapínání s přezkou, tak i z milánských tahů.

Praktická řešení na sport a turistiku

Apple Watch jsou známé pro schopnost monitorovat tělesné funkce, což se hodí zejména při sportu. Pro tyto účely jsou populární volbou silikonové řemínky – a není se čemu divit. Jsou odolné vůči vodě i opotřebení, dobře drží na ruce a navíc přicházejí v různých barevných provedeních, a tak si snadno vyberete vyhovující design.

Pokud vám silikon není příjemný nebo prostě jen hledáte „tradičnější“ alternativu, nabízí se i takzvané alpské tahy. Jedná se o komfotní, nylonové řemínky s funkčním zapínáním, které v základu připomíná milánský tah – jen jsou místo magnetu opatřené sponou s háčkem, který se zahákne do příslušného poutka. Díky tomu dobře drží na ruce a poskytují komfort i při dlouhodobé fyzické aktivitě.

Jak sami vidíte, své současné nebo budoucí Apple Watch můžete snadno a nikterak draho zabalit do zcela nového kabátku. Možností se nabízí opravdová spousta, a to jak po stránce materiálu, tak i celkového designu. Hodinky tak využijete skutečně pro každou příležitost.

daniel-canibano-JE3ASpuEld4-unsplash

Dnes nejčtenější

.