Zavřít reklamu

Jak na iPhone vypnout náhledy zpráv je problém, který řeší nejeden uživatel. Spousta lidí se totiž obává, že by si náhledy zpráv na zamčené obrazovce jejich iPhonu mohl přečíst někdo, komu tyto zprávy nejsou určené. Operační systém iOS ale naštěstí uživatelům umožňuje vypnout náhledy zpráv, takže se na zamknutém displeji vašeho iPhonu zobrazí pouze oznámení o tom, že máte novou zprávu.

Deaktivace zobrazení náhledu zpráv na iPhonu je jednou z možností, jak na jablečném smartphonu ještě lépe chránit své soukromí. Pokud na iPhonu deaktivujete náhledy příchozích zpráv, nebudou se vám zobrazovat, dokud svůj iPhone neodemknete obvyklým způsobem.

Jak na iPhone vypnout náhledy zpráv, aby je ostatní neviděli

Jak na iPhone vypnout náhledy zpráv? Postup je velice snadný a relativně rychlý, a spočívá v provedení několika málo kroků. Abyste mohli na iPhonu vypnout náhledy zpráv, je zapotřebí spustit Nastavení a dále postupovat podle níže uvedených kroků.

  • Na iPhonu spusťte Nastavení.
  • Klepněte na Oznámení.
  • Zvolte Náhledy.
  • Pokud chcete, aby se náhled notifikace zobrazoval až po odemčení telefonu, zvolte Při odemčení.
  • Pokud vůbec nechcete, aby se zobrazovaly náhledy notifikací, klepněte na Nikdy.

Toto nastavení se vztahuje nejen na náhledy příchozích SMS zpráv a iMessage, ale celkově na veškeré notifikace, které vám přijdou na váš iPhone. V případě, že byste chtěli u jednotlivých aplikací zvolit individuální podmínky zobrazování náhledů, spusťte na iPhonu Nastavení, vyhledejte příslušnou aplikaci a klepněte na její název. Zamiřte do sekce Vzhled na zamčené obrazovce -> Náhledy, a zvolte požadovanou variantu.

Dnes nejčtenější

.