Zavřít reklamu

Jak na iPhone nastavit vlastní tapetu je otázka, která zajímá především novopečené majitele iPhonů, ale nejen je. Operační systém iOS nabízí nejen možnost výběru z přednastavených výchozích tapet, ale umožňuje také instalaci tapety v podobě vlastní fotografie z vaši galerie fotek. Jak na iPhone nastavit vlastní tapetu?

Nastavení vlastní tapety na iPhonu je jednoduché, a jakmile si jej osvojíte, bude pro vás nastavení vlastní tapety na iPhonu hračkou, a zároveň otázkou několika desítek vteřin. Vlastní fotografii si můžete na iPhonu nastavit jak coby tapetu na plochu, tak i jako tapetu na zamčené obrazovce iPhonu.

Jak na iPhone nastavit vlastní tapetu

Pokud si chcete na iPhonu nastavit vlastní tapetu v podobě fotografie z galerie, ujistěte se nejprve, že se zmíněný snímek opravdu nachází ve fotogalerii vašeho iPhonu v odpovídající kvalitě a rozměrech. Vlastní tapetu si na iPhone můžete nastavit dvěma možnými způsoby.

  • Zamiřte do nativní aplikace Fotky a otevřete fotografii, kterou chcete nastavit jako tapetu.
  • V levém dolním rohu klepněte na ikonku sdílení (obdélník s šipkou).
  • V menu, které se vám zobrazí, zvolte Použít jako tapetu.

Druhou možností je Nastavení

  • Na iPhonu spusťte Nastavení.
  • Klepněte na Tapeta.
  • Klepněte na Přidat novou tapetu.
  • Na liště v horní části displeje klepněte na Fotky, vyberte požadovanou fotografii a poté jen nastavte, zda ji chcete použít na plochu, na uzamčenou obrazovku, nebo na obě místa.

Vlastní tapeta může být skvělým způsobem, jak personalizovat váš iPhone a dát mu unikátní vzhled. Nastavení vlastní tapety na iPhone je velmi snadné a vyžaduje pouze několik kroků. Můžete použít své vlastní fotografie, nebo si je stáhnout z internetu. Nebojte se experimentovat s různými designy a motivy a vytvořit si tak vlastní unikátní styl.

Dnes nejčtenější

.