Zavřít reklamu

Pokud i vy patříte mezi hrdé majitele nového iPhonu X a krom jeho vnějšího provedení a funkcí jste nadšeni i z uspořádání vnitřních komponent, které nám před pár dny odhalili odborníci z iFixit, máme pro vás opravdový bonbonek. Již zmíněná společnost totiž vytvořila z fotografie jeho vnitřností tapetu, která dodá vašemu iPhonu na úchvatnosti.

Co si budeme povídat, OLED displej, který se rozlévá přes celou přední stranu a dokáže zobrazit opravdu krásné a přesné barvy, má zkrátka něco do sebe. Jeho miniaturní rámečky navíc umožňují něco, co jsme si se staršími iPhony dovolit v tak dokonalém provedení určitě nemohli. S trochou šikovnosti a kreativity můžeme díky němu vykouzlit opravdové zázraky. Není totiž problém svůj telefon buď částečně nebo úplně zprůhlednit. Ostatně, o tom vás nejlépe přesvědčí fotka z instagramového profilu leakera Benjamina Geskina, která mě osobně opravdu nadchla.

View this post on Instagram

😍 #iPhoneX

A post shared by B E N G E S K I N (@bengeskin) on

Nevýhodou zprůhlednění telefonu je však to, že jej lze provést pouze se statickým pozadím, které mu dodá kýžený efekt. Pokud byste si však bez problému vystačili se zprůhledněním částečným, tedy alespoň náhledem na vaši baterii, máme pro vás řešení v podobě skvělých tapet.

Pokud si chcete tapetu stáhnout v rozlišení odpovídajícím displeji vašeho iPhonu X, kliknutím na fotku vámi zvolenou fotku budete přesměrování na fotografii v potřebné velikosti. Na našem webu máme umístěny pouze náhledy.

Rentgenový snímek zad iPhonu X zachycující mimo jiné nabíjecí cívku či duální fotoaparát:

Náhled do útrob iPhonu X po odklopení displeje:

Pokud však majiteli iPhonu X nejste, nezoufejte. iFixit se nechal slyšet, že se podobné tapety s motivem vnitřku iPhonu 8 a 8 Plus co nevidět objeví, některé starší modely pak na jejich webu také bez větších problémů dohledáte.

iphone x tapeta ifixit

Dnes nejčtenější

.