Zavřít reklamu

Fanoušci MacBooků Air si na letošní WWDC přijdou na své. Apple se na úvodní keynote své vývojářské konference totiž chystá představit svůj doposud největší Air, čímž jablíčkářům konečně umožní vybrat si ze dvou velikostních variant, jak tomu je u high-endových MacBooků Pro. Tyto plány před pár hodinami potvrdil i velmi dobře informovaný reportér Mark Gurman z Bloombergu, který má zdroje přímo v Applu. 

Dle Gurmanových zdrojů je již prakticky 100% jisté, že se na WWDC 15“ MacBook Air objeví. O žádné terno se však jednat nemá. Stroj má totiž vycházet ze svého 13“ předchůdce představeného v loňském roce s tím, že stejný má mít třeba i čipset. Jedinými většími výhodami tak zůstane pravděpodobně větší zobrazovací plocha displeje spolu s delší výdrží baterie, která by mohla být vzhledem k rozměrům stroje možná i nejdelší v dosavadní historii MacBooků. Co se pak týče ceny a startu prodejů, zatímco nad první věcí visí v současnosti otazníky, ohledně prodejů je poměrně pravděpodobné, že je Apple stihne spustit v závěrečný den WWDC – tedy v pátek 9. června. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.