Zavřít reklamu

Jen několik dní poté, co Apple vydal aktualizaci AirPort Utility která mimo jiné odstraňuje již známý problém s vypadáváním Wi-Fi u nejnovější generace počítačů MacBook Air, přichází další problém. Tentokrát v podobě nekontrolovatelných výkyvů hlasitosti. Během přehrávání videa nebo hudby v aplikacích jako je například QuickTime, Safari nebo Google Chrome se najednou změní hlasitost. Podle uživatelů které tento problém postihuje, se hlasitost mění v jakékoli aplikaci, ať již se jedná přímo o aplikace od Apple jako je iTunes nebo Quicktime, tak tkaé u aplikací třetích stran.

Diskusní fóru na oficiálních stránkách společnosti Apple v současné době nabízí již téměř 7000 příspěvků na toto téma. Opět se tak ukazuje, že nové stroje potřebují nějaký ten čas na doladění všech problémů. Naštěstí se jedná pouze o softwarové chyby, které je Apple schopen opravit pomocí aktualizací software, případně vydáním nové verze Firmware pro dané stroje. Výše uvedený problém se týká jak majitelů 11″ MacBook Air z letošního roku, tak také majitelů 13″ MacBook Air z letošního roku.

Celkově se jedná již o třetí globální problém nových počítačů MacBook Air. Nejprve se objevila chyba s odpojováním Wi-Fi sítě, kterou se již Applu podařilo opravit vydáním aktualizace Airport Utility. Následovala chyba s displejem při použití Adobe Photoshop, kterou Apple opravil v OS X 10.8.5 Mountain Lion, jenž však mají k dispozici v současné době pouze vývojáři a jejíž vydání se očekává v průběhu letošního léta. Nyní se objevila již zmíněná chyba se změnou hlasitosti. Apple všechny chyby postupně odstraňuje pomocí aktualizací.

SeeThru

*Zdroj: appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.