Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Peak Design. To je kompletní ekosystém příslušenství k mobilním telefonům zasahující do všech možných kategorií. Využijete je ve všech případech, kdy potřebujete telefon uchytit, postavit nebo nabít, ať už se nacházíte kdekoliv – v autě, doma, v práci, jedete na kole nebo třeba na motorce. Mobil Pohotovost pro 5 nejrychlejších čtenářů tohoto článku připravila speciální kód “Peak15”, díky kterému pořídíte celý sortiment od Peak Design s 15% slevou. 

3

Pokud jste si zrovna koupili nový telefon nebo chcete stávajícímu zařízení pořídit nový kabátek, podívejte se na pouzdra od Peak Designu. Nejenže dostanete kvalitní a odolné pouzdro, které vaše mobilní zařízení promění v téměř nerozbitnou pevnost, ale také vám otevře cestu k dalším doplňkům z celého ekosystému příslušenství. A věřte, že z komplexního sortimentu si vybere opravdu každý. Akční nadšence potěší držák na motorku se zabudovaným tlumičem vibrací, nebo univerzální držák na jakákoliv řidítka (kola, koloběžky, kočárku apod.), či držák na zeď, který se může parádně hodit třeba do kuchyně. Pořídit můžete také magnetickou nabíječku do auta anebo skvěle hodnocenou polohovatelnou nabíječku na stůl. Připevnit ke krytu pak můžete i peněženku nebo kompaktní stativ pro natáčení. 

4

K široké škále držáků a příslušenství se pouzdro připojuje pomocí patentovaného magneticko/mechanického zámku SlimLink. Uchycení je ultrarychlé a superbezpečné, odpojení je možné jednoduše jednou rukou. Pouzdro podporuje bezdrátové nabíjení a funguje s veškerým MagSafe příslušenstvím. Ani s jedním doplňkem neuděláte chybu. Vyzkoušejte je sami a nezapomeňte v košíku vložit kód “Peak15”.

Kompletní sortiment Peak Design najdete zde

1

Dnes nejčtenější

.