Zavřít reklamu

Používáte rádi Mapy.cz z dílny českého internetového giganta Seznam.cz? Pak pro vás máme super zprávu. Seznam totiž neustále tento svůj klenot vylepšuje, aby byl pro jeho uživatele co možná nejlépe využitelný, přičemž kromě velkých upgradů přinášejícím nejrůznější novinky myslí i na vylepšení ve formě aktualizací mapových podkladů. Přesně kvůli tomu vysílá do ulic opět auta, která mu pomohou s jejich zmapováním a následným vytvořením Panorama snímků, tedy jakési obdoby Google Street View.

Seznam Panorama snímky aktualizuje pravidelně, přičemž v posledních dvou letech se věnoval zejména aktualizaci Čech. Na letošní rok pak připadá aktualizace Moravy a Slezska spolu s řadou velkých měst v Čechách, která je třeba vzhledem k jejich vyhledávanosti potřeba držet v aktuálnosti co možná nejvíce. Níže pak naleznete oficiální mapu zveřejněnou Seznamem, která ukazuje, kam všude je v plánu v průběhu roku 2023 zajet nafotit nové snímky pro Mapy.cz.

Jak můžete sami vidět, Moravu a Slezsko projedou vozy pro sběr dat křížem krážem, takže se dá očekávat, že snímky, které budou do Map.cz postupně zanášeny, budou zahrnovat takřka vše, co je aktuálně na Moravě a ve Slezsku k vidění. Bohužel, jakýkoliv bližší časový harmonogram Seznam neuvádí a tak nezbývá než mít oči na stopkách a sledovat, zda kolem vás náhodou auto opatřené řadou snímačů neprojíždí.

Dnes nejčtenější

.