Zavřít reklamu

Počasí v cíli

Zejména pokud chcete Mapy.cz využít k naplánování víkendového výletu, bude se vám určitě hodit informace o počasí v cílové lokaci. Spusťte aplikaci, vyhledejte cíl vašeho výletu a poté klepněte do spodní části displeje. V kartě, která se vám zobrazí, nakonec stačí klepnout na rozbalovací kartu počasí.

Nahlížení do katastru

Mezi funkce, které nabízí aplikace Mapy.cz, patří také možnost nahlížení do katastru nemovitostí. Pokud chcete zjistit vlastníka nemovitosti, zadejte nejprve přesnou adresu. Poté na ni klepněte, povytáhněte kartu ve spodní části displeje a zvolte Informace o parcele v Katastru nemovitostí. Budete přesměrováni na příslušný web.

Výběr typu trasy

V aplikaci Mapy.cz máte na výběr z více možností, co se týče výběru typu trasy. Pro toto přizpůsobení nejprve naplánujte trasu. Poté v levém horním rohu karty trasy klepněte na „S provozem“ a v menu, které se vám zobrazí, vyberte preferované možnosti.

Výškový profil trasy

Pokud se chystáte na pěší túru nebo na výlet na kole, určitě se vám bude hodit informace o výškovém profilu vaší trasy. Pokud chcete v aplikaci Mapy.cz zobrazit výškový profil trasy, naplánujte nejprve danou trasu a poté povytáhněte na horu kartu trasy. Nakonec stačí jen v sekci Výškový profil zobrazit příslušné údaje.

Zimní a turistická mapa

Aplikace Mapy.cz nabízí na výběr z více typů map včetně zimních a turistických. Pokud chcete v Mapách.cz zobrazit zimní nebo turistickou mapu, spusťte aplikaci a poté v levém dolním rohu klepněte na ikonku karet. V menu, které se vám zobrazí, nakonec postačí vybrat požadovanou mapu.

Dnes nejčtenější

.