Zavřít reklamu

Budík je jednou z nejdůležitějších součástí našich iPhonů. Jde sice o drobnost, která ale hraje nesmírně důležitou roli s ohledem na vaše každodenní buzení. Nastavit si budík jako takový není nic složitého. Stačí otevřít Hodiny > Budík > prostřednictvím ikonky plus přidat další budík. Co když ale chcete na iPhonu nastavit hlasitost budíku? Možná jste se ocitli v situaci, kdy vás ranní budík jednoduše ani nevzbudí, protože je příliš potichu, nebo přesně naopak – doslova vás šokuje jeho hlasitost.

Jak na iPhonu nastavit hlasitost budíku

Pokud se trápíte s otázkou, jak na iPhonu nastavit hlasitost budíku, tak netřeba věšet hlavu. Celý proces je totiž nesmírně jednoduchý a poradíte si s ním v řádu několika vteřin, a to konkrétně přímo z prostředí nativní aplikace Hodiny. Pojďme se proto stručně zaměřit na to, jak na iPhonu nastavit hlasitost budíku.

  • Otevřete nativní aplikaci Hodiny
  • Vytvořte budík, nebo zvolte již existující, u kterého chcete změnit hlasitost
  • Klepněte na možnost Zvuk
  • Vyberte již zvolený zvuk, nebo zvolte nový, aby telefon začal hrát
  • Pomocí postranních tlačítek upravte hlasitost

Abyste však takto mohli nastavit hlasitost, je nutné vybrat zvuk, respektive aby telefon při nastavování hlasitosti hrál. Pokud totiž nespustíte konkrétní melodii, tak prostřednictvím postranních tlačítek budete nastavovat hlasitost médií (případně vyzvánění, v závislosti na Nastavení > Zvuky a haptika > Měnit tlačítky.

Dnes nejčtenější

.