Zavřít reklamu

Populární software AutoCAD nově získává ve verzi 2024 nativní podporu procesorů Apple Silicon řady M. Pro uživatele to nese celou řadu skvělých výhod.

Programy AutoCAD a AutoCAD LT se nyní nově zařadily mezi profesionální aplikace, které získaly nativní podporu pro počítače osazené procesory Apple Silicon řady M. Uživatelé, kteří na svých Macích tyto aplikace využívají, tak budou nově moci těžit z výrazně rychlejšího načítání, vykreslování a dalších procesů napříč celou aplikací.

Společnost Autodesk, která stojí za vývojem zmíněného softwaru, tuto skutečnost oznámila prostřednictvím oficiální tiskové zprávy. Podpora Apple Silicon se u AutoCADu týká jak procesorů řady M1, tak i novějších procesorů řady M2. Programy AutoCAD i AutoCAD LT samozřejmě i nadále podporují procesory od Intelu, verze pro Apple Silicon se ale může pochlubit až dvojnásobným zvýšením výkonu ve srovnání s verzí 2023.

Ředitelka produktového managementu pro AutoCAD Dania El Hassan v souvislosti s nově zavedenou podporou Apple Silicon uvedla:„AutoCAD for Mac 2024 a AutoCAD LT for Mac 2024 přinášejí neuvěřitelná, nová výkonnostní vylepšení díky možnosti provozovat AutoCAD na počítačích s Apple Silicon. Je skvělé vidět, jak mohou uživatelé nyní plně využívat nejnovější hardware a procesory řady M pro rychlejší způsoby práce.“ 

Software AutoCAD nejen pro Mac je možné stahovat na oficiálních stránkách společnosti Autodesk. Pro nové zákazníky nabízí Autodesk bezplatnou třicetidenní zkušební lhůtu.

Dnes nejčtenější

.