Zavřít reklamu

V dnešní digitální době je nesmírně důležité dohlížet na online aktivity našich nejbližších. S neustále rostoucí popularitou chytrých telefonů se navíc textové zprávy stávají primárním centrem veškeré komunikace mezi lidmi.

Pokud se jako rodiče obáváte o bezpečí svých dětí, mít jistý dohled nad jejich zařízením může být nesmírně efektivním řešením. Pojďme se proto zaměřit na to, jak lze vzdáleně dohlížet na telefon a zprávy prostřednictvím KidsGuard Pro.

Co je KidsGuard Pro?

KidsGuard Pro je velice schopným nástrojem pro rodiče, kterým umožňuje vzdálený dohled nad zařízením dítěte, díky čemuž tak máte přehled nad textovými zprávami, telefonními hovory, polohou, sociálními sítěmi a řadou dalších. Tento nástroj je velice populárním řešením mezi rodiči, kteří chtějí své děti chránit před hrozbami online prostředí. Software je navíc nesmírně jednoduchý, což z něj dělá ideální volbu pro všechny, kteří chtějí mít možnost vzdáleného dozoru nad zařízením dítěte.

kidsguard pro

Jak vzdáleně monitorovat textové zprávy?

Počínaje výběrem vhodného softwaru, až po nastavení vzdáleného sledování, se v našem návodu podíváme na to, jak mít dokonalý přehled o aktivitách vašeho dítěte, respektive jeho zařízení. Mít k dispozici dohled nad našimi nejbližšími je totiž nejdůležitější.

Pro použití KidsGuard Pro stačí pouhé tři jednoduché kroky:

Krok 1: Vytvořte účet na webu KidsGuard Pro a vyberte preferovaný model předplatného podle vašich potřeb.

Krok 2: Stáhněte a nainstalujte nástroj KidsGuard Pro na zařízení vašeho dítěte. Následně postupujte podle zobrazených instrukcí pro dokončení instalace a nastavení. Poté se přihlaste prostřednictvím účtu, který jste si vytvořili v předchozím kroku na webových stránkách softwaru.

Krok 3: Vraťte se zpět na webovou stránku KidsGuard Pro, kde nyní můžete otevřít Demo web a přiřadit telefon dítěte. Nyní už můžete zkontrolovat všechny informace ze zařízení dítěte přímo na vašem počítači.

Nejdůležitější funkce KidsGuard Pro:

  1. Monitoring v reálném čase: KidsGuard Pro umožňuje rodičům monitorovat všechnu příchozí a odchozí textovou komunikaci v reálném čase. To znamená, že tak má přístup k seznamu kontaktu a k jednotlivých zprávám, které byly na zařízení dítěte přijaty či z něj odeslány.
  2. Záznamy zpráv: Aplikace ukládá veškeré textové zprávy ve formě záznamů, a to včetně telefonních čísel či jmen kontaktů, samotných zpráv, času a data a případně také příloh či obrázků. Rodiče tak mohou k informacím přistupovat přímo prostřednictvím kontrolního panelu na webu.
  3. Smazané zprávy: Rodiče mohou obnovit odstraněné zprávy ze zařízení dítěte.
  4. Funkce upozorňující na výskyt klíčových slov odesílá rodičům notifikace v okamžiku, kdy se ve zprávách dítěte objeví předem definovaná slova či rovnou i fráze. To může rodičům pomoci ve sledování potenciálně nebezpečného obsahu.
  5. Blokování zpráv: Rodiče mohou blokovat vybrané kontakty či telefonní čísla, která tak nebudou mít možnost posílat textové zprávy na zařízení dítěte. S pomocí této vychytávky je možné chránit děti před hrozbami online predátorů či před kyberšikanou.
  6. Nahrávání příchozích a odchozích hovorů: Tato funkce je obzvláště nápomocná, jelikož umožňuje rodičům poslouchat konverzace svých dětí a ujistit se, zda se neúčastní rizikových aktivit, případně jestli se nebaví s cizími lidmi.
  7. Pravidelné zaznamenávání snímků obrazovky na zařízení dítěte dává rodičům náhled na to, co dítě na svém telefonu dělá.
  8. Nahrávání obrazovky telefonu umožňuje snímat aktivitu, jakou uživatel vykonává na zařízení

Sečteno podtrženo, vzdálené monitorování zařízení vašeho dítěte může být velice efektivním rodičovským dohledem, obzvláště s KidsGuard for WhatsApp, čímž můžete podpořit jejich bezpečí a ochranu. Rodiče tak mohou mít přehled o aktivitách na telefonu dítěte, včetně monitorování aplikací, čímž zároveň můžete předcházet nevhodnému chování. Co je však nejdůležitější, s použitím takovéhoto nástroje zajistíte dětem lepší ochranu před online predátory, kteří jsou stále častější hrozbou.

Dnes nejčtenější

.