Zavřít reklamu

iPhone baby iconMladý muž v Číně byl shledán vinným v případě, kdy prodal svojí 18 denní dceru, aby si mohl koupit novou motorku a iPhone. Muž identifikovaný jako “Duan“, kterému je 19 let podle čínských médií našel kupce pro svojí dceru přes populární aplikaci QQ a sjednal cenu dohodou, bez souhlasu biologické matky.

Bohužel tohle není žádný příběh z filmu a ani to není poprvé co jsme viděli podobné bláznivé kousky Číňanů. Jeden čínský muž prodal ledvinu, aby si mohl koupit nejnovější produkty od Applu.

Obchod se udál ve městě Tong’an, kde Duan jednal o ceně vy výši 3500 dolarů (88 000 Kč) s kupujícím, který se snažil získat dítě pro svou sestru. Úřady tvrdí, že matka dítěte byla nezletilá, když dítě počala. Když zjistila, že jí Duan prodal dceru za iPhone, byla tak rozrušená, že opustila město a nebyla k nalezení téměř rok, než jí policie vystopovala.

Jak matka tak otec dostali trest odnětí svobody. Soudce byl shovívavý ve výší trestů, protože chápal, že jejich špatná hospodářská situace měla velký vliv na jejich rozhodnutí. Duan byl poslán do vězení na 3 roky a matka dostala trest ve výší 2,5 let odnětí svobody.

A protože ani jeden z rodičů není ve vhodné situaci k výchově dítěte, kupec ho stále vychovává.

ipopmybaby

*Zdroj: CultOfMac

Dnes nejčtenější

.