Zavřít reklamu

O tom, že je v Americe možné opravdu všechno, jsme vás na našem webu informovali již nespočetně krát. Nejinak tomu tedy bude i dnes. Americkými soudy totiž hýbe opravdu neobvyklý případ jednoho mladého muže. A jelikož čtete portál zaměřený na Apple, důležitou roli v něm hraje právě produkt této společnosti.

Celá zápletka začala již před dlouhými pěti lety. Chris Savier tehdy sufroval na internetu na svém MacBooku. Když však chtěl navštívit stránku “facebook.com“, přepsal se a do Safari napsal “fuckbook.com“. Už podle adresy je vám tak nejspíše jasné, jaký obsah na fuckbooku našel. Nalezení této stránky však mělo pro Chrise opravdu vážné následky, jelikož se prý stal na pornu závislý. Po nějakém čase se proto rozhodl soudit s Applem, protože nabyl přesvědčení, že za to může právě on. Byl to přeci jeho produkt, který jeho závislost rozpoutal, no ne?

No řekněte sami. Nezamilovali byste se třeba do tohoto MacBooku Pro i vy?: 

Přeskočila jiskra 

Asi se nebudete divit, že soudnímu sporu se většina zainteresovaných lidí pouze zasmála a od Applu žádné odškodné na účet “poškozeného” nepřišlo. Ačkoliv bylo toto rozhodnutí pro Chrise velmi nepříjemné, po nějakém čase se jej rozhodl respektovat a přijal jej za své. Má to ale háček. Do počítače se nejspíše tak zamiloval, že si jej chtěl vzít. Své argumenty opíral hlavně o to, že když je možné uzavřít manželství s osobou opačného pohlaví, mělo by to jít bez problému i s počítačem. Ani tohle však samozřejmě neprošlo. Toto rozhodnutí se sice pokusil zvrátit žalobou na guvernéra Utahu a státního zástupce, což se mu však nepodařilo.

Tak či tak se teď v Utahu a přilehlých státech o Chrisovi mluví téměř jako o celebritě. Můžeme se však jen domnívat, zda je tento muž skutečně svým způsobem nemocný nebo se na sebe jen snaží strhnout co nejvíce pozornosti, ze které by pak rád těžil. Podle některých amerických portálů byl totiž jeho pokus o sňatek s počítačem spíš jakýmsi pokusem poukázat na “špatnost” uzavírání manželství osob stejného pohlaví. Ale kdo ví, třeba skutečně mezi Chrisem a Macem nějaká ta jiskřička přeskočila.

12palcovy Macbook 2017 FB

Zdroj: thenextweb, fox13now

Dnes nejčtenější

.