Zavřít reklamu

Akce Black Friday je sice pro mnoho lidí po celém světě díky velmi příznivým cenám opravdu skvělou možností pro velké nákupy, ne každému se vyplatí. Své by o tom mohla po letošním černém pátku vyprávět žena z amerického Wisconsinu.

V USA je Black Friday opravdovým svátkem pro všechny nákupuchtivé lidi, kteří jsou skálopevně rozhodnuti získat své vysněné zboží za zlomek ceny. Málokdo se stará o to, zda je obchodník spolehlivý či nikoliv. Stačí, když je jeho cena nejnižší a produkt vypadá alespoň na první pohled v pořádku. Přesně v tomto duchu uvažovala i mladá Američanka, která se rozhodla zakoupit iPhone 6. Když totiž projíždělo její čtvrtí auto napěchované různým zbožím, které mělo po bocích nápis “Black Friday” a snažilo se tvářit jako důvěryhodný obchod vyprodávající svůj sklad, neváhala ani minutu a zastavila jej.

Telefon za zlomek ceny

Když jí povedený obchodník přibrzdil a ukázal, co vše prodává, zeptala se jej žena na cenu iPhonu 6, kterého si mezi jeho zbožím všimla. Obchodník jí prý odpověděl, že kvůli černému pátku jej dnes má za 100 dolarů, s čímž žena samozřejmě souhlasila. Protože však převládala malá nedůvěra, nechala si telefon předvést, aby zjistila, zda není kradený či rozbitý. Když však telefon testem bez problému prošel, žena jej bez váhání zakoupila.

Jakmile přišla s krabičkou domů, následoval šok. Prodejce jí totiž ve chvilce nepozornosti vložil do krabičky místo telefonu nařezané brambory a s telefonem v kapse pak bez problému ujel. Žena si toho však naneštěstí všimla, až když seděla doma a odklápěla víčko krabičky. Jako bonus v ní navíc našla starou nabíječku, která však k iPhonu rozhodně nepatří.

Neuvěřitelné, že? Každopádně se však opět potvrdilo to, že je Amerika opravdu zemí nekonečných možností a myšlení některých jejich obyvatel se občas vymyká zdravému rozumu. Snad tedy alespoň vás nic podobného nikdy nepotká.

brambory iPhone

Zdroj: independent

Dnes nejčtenější

.