Zavřít reklamu

Tápete nad tím, jak na iPhone nastavit vlastní vyzvánění? Většina uživatelů jablečných telefonů používá jedno a to samé vyzvánění, což v některých případech může být vcelku matoucí – obzvláště tedy v případech, kdy jste ve větší skupině či na veřejnosti. Změna přitom není vůbec složitá. Proč se tedy neodlišit od ostatních jablíčkářů a nevsadit na vlastní melodii? V tomto článku se proto zaměříme na to, jak na iPhone nastavit vlastní vyzvánění. V zásadě se totiž nabízí dvě možnosti.

Jak na iPhone nastavit vlastní vyzvánění přes iTunes Store

Pokud hledáte nejjednodušší způsob, pak vám pomůže iTunes Store, s jehož pomocí si můžete vlastní melodii nastavit levou zadní.

  1. Otevřete iTunes Store a přejděte do sekce Zvuky VyzváněníZobrazit vše
  2. Vyhledejte skladbu, kterou byste chtěli nastavit na vyzvánění
  3. Kupte si ji klepnutím na její cenu
  4. Nechte si ji automaticky nastavit jako vyzvánění, nebo si ji nastavte později (přes iTunes Store)

Jak už jsme uvedli výše, jedná se o nejjednodušší možnost, jak si nastavit vlastní vyzvánění. Je však nutné počítat s poměrně omezeným výběrem. Naštěstí se ale nabízí ještě jedna možnost, díky které si na vyzvánění můžete nastavit jakoukoliv skladbu, a to i bez případného zakoupení.

Vlastní vyzvánění na iPhone

Vlastní vyzvánění na iPhone přes GarageBand

  1. Stáhněte si do iPhone libovolnou skladbu, kterou si chcete nastavit jako vyzvánění
  2. Stáhněte si z App Store aplikaci GarageBand, kterou budete potřebovat pro úpravu skladby
  3. Otevřete GarageBand, kde musíte otevřít takzvaný Audiorekordér (ze sekce STOPY)
  4. Z levého horního panelu vyberte druhou položku, čímž se přesunete na čistou plochu programu
  5. V pravém horním rohu klepněte na ikonku smyčky (připomínající řecké velké písmeno omega), kde můžete importovat potřebnou skladbu. Pokud máte písničku staženou, pravděpodobně ji budete chtít importovat ze Souborů. Najděte ji a následně ji přesuňte do aplikace.
  6. V pravém horním rohu klepněte na ikonku plus a změňte nastavení na Ručně 30 taktů.
  7. Nyní je důležité skladbu sestříhat tak, aby vám při vyzvánění hrál například refrén. Stačí klepnout na stopu a vybrat možnost Trim, čímž provedete střih.
  8. Následně už jen stačí vlevo nahoře klepnout na šipku dolů Moje skladby a přejmenovat současný projekt.
  9. Poté na projektu podržte prst a klepněte na Sdílet. Zobrazí se vám tři možnosti, z nichž vyberte Vyzvánění, nastavte název a potvrďte tlačítkem Exportovat. Po dokončení se vám objeví nabídka Použít zvuk jako. Na tlačítko klepněte a následně můžete zvuk použít jako vyzvánění, zvuk SMS, nebo jej přiřadit ke kontaktu. Zvolte proto Výchozí vyzvánění.

Dnes nejčtenější

.