Zavřít reklamu

Produktový designér, který na Twitteru vystupuje jako Hans Saiz, použil uniklé CAD výkresy, aby vytvořil rendery iPhone 15 Pro, tak jak by měl s největší pravděpodobností nový telefon od Applu skutečně vypadat. Jedná se skutečně využití původních 3D modelů pro CAD, z nichž vytvořil 1:1 „skutečný“ iPhone 15 Pro. Telefon zachycuje všechny novinky, které od něj očekáváme, tedy haptická tlačítka, USB-C, zaoblený design a výrazně vystouplejší objektivy fotoaparátu. Pokud jsou data, která zveřejnil minulý týden 9to5mac, skutečně pravá a Apple podle nich nechává výrobce obalů dělat obaly pro iPhone 15 Pro, pak se v následující galerii právě díváte přesně na to, jak bude iPhone 15 Pro vypadat.

Nutno podotknout, že kromě vystouplých fotoaparátů vypadá telefon naprosto skvěle. Ostatně, co na něj říkáte vy? Podělte se o názor v diskusi.

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.