Zavřít reklamu

Hudba je nedílnou součástí našich každodenních životů. Pomůže nám s relaxací, motivací a skvěle vyplní tiché okamžiky dne. Právě proto je na místě disponovat kvalitní výbavou, která se dokáže postarat o doopravdy kvalitní zvuk. V dnešním článku si proto posvítíme na TOP 5 nejlepší sluchátka a reproduktory pro ženy. Na výběr totiž máte z řady zajímavých modelů, které mají rozhodně co nabídnout.

JBL Tune Flex White

Pokud hledáte ideálního parťáka pro každodenní poslech muziky, který dominuje v poměru cena/výkon, pak by vaší pozornosti rozhodně neměl uniknout model JBL Tune Flex v bílém provedení. Tato True Wireless sluchátka vsázejí na vysoce kvalitní zvuk JBL Pure Bass a dlouhou výdrž baterie dosahující až 32 hodin. Stejně tak nechybí ani aktivní potlačení hluku s technologií Smart Ambient. Stále se ale nejedná o ten nejlepší benefit. Tato sluchátka lze využít jako špunty i pecky. V balení totiž najdete potřebné nástavce, díky čemuž se nemusíte obávat toho, že by vám sluchátka neseděly či vás jinak tlačily.

Tento model navíc vsází na lehký otevřený design pro zajištění celodenního pohodlného nošení. Když k tomu ještě přidáme odolnost vůči vodě a potu (IPX4) a přítomnost 4 mikrofonů pro čisté hovory s funkcí VoiceAware, získáme prvotřídní bezdrátová sluchátka vhodné pro každý okamžik. Vše si lze navíc přizpůsobit dle vlastních preferencí prostřednictvím mobilní aplikace My JBL Headphones. JBL Tune Flex White aktuálně navíc pořídíte se 17% slevou.

JBL Tune Flex White zakoupíte za 2 590 Kč 2 149 Kč zde

JBL Flip 6 Pink

Co když před sluchátky upřednostňujete reproduktor, jehož hudbu tak můžete sdílet s celou partou přátel? V takovém případě je zajímavou volbou JBL Flip 6 v růžovém provedení, který se vyznačuje nejen kvalitním zvukem JBL Original Pro Sound, ale zejména svým ikonickým designem. Reproduktor je známý pro svůj oválný tvar, v jehož útrobách najdeme dvoupásmový systém reproduktorů. Díky tomu se postará o mohutný a čistý zvuk, a to i navzdory svým kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti. Kdyby ale náhodou jeden reproduktor nestačil, prostřednictvím funkce PartyBoost lze propojit více kompatibilních reproduktorů dohromady.

JBL Flip 6 Pink je ideálním reproduktorem pro venkovní party a výlety s přáteli. Zároveň se totiž pyšní odolností vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP67. Nemusíte se tedy obávat jej vzít například k bazénu. Co se týče výdrže, ta na jedno nabití dosahuje parádních 12 hodin. Ani v tomto případě pak nechybí vlastní mobilní aplikace JBL Portable, s jejíž pomocí můžete objevovat nové funkce, přizpůsobovat zvuk,  zvýrazňovat basy a podobně. Zjednodušeně řečeno, jak bude reproduktor hrát je už jen a pouze na vás. Tento model je nyní k dostání s 12% slevou.

JBL Flip 6 Pink zakoupíte za 3 590 Kč 3 149 Kč zde

JBL Live 460NC Rose

Určitě nesmíme zapomenout ani na milovnice náhlavních sluchátek. Ty by mohl zaujmout model JBL Live 460NC v Rose provedení. Konkrétně se tedy jedná o náhlavní bezdrátová sluchátka, o jejichž kvalitní zvuk JBL Signature Sound se starají masivní 40mm měniče, které zajistí, že si hudbu vychutnáte doslova na maximum. To navíc skvěle doplňuje adaptivní potlačení hluku (ANC) s funkcí Smart Ambient, čímž sluchátka zajistí, že vás při poslechu nebude obtěžovat hluk z okolí.

Zcela bezkonkurenční je i výdrž baterie. Sluchátka na jedno nabití vydrží úžasných 50 hodin (bez ANC). Nechybí ani kvalitní mikrofony pro potřeby hands-free hovorů, podpora pro vícebodové připojení či komfortní design s tkaninovým hlavovým mostem. Důležitou roli také hraje aplikace My JBL Headphones. Jak už jsme zmínili výše, s její pomocí si můžete přizpůsobit zvuk, měnit nastavení ekvalizéru či přizpůsobit funkci Smart Ambient a mnoho dalších. JBL Live 460NC Rose nyní pořídíte s 16% slevou.

JBL Live 460NC Rose zakoupíte za 3 290 Kč 2 749 Kč zde

JBL Clip 4 Pink

Nenechte se zmást velikostí. Ačkoliv je JBL Clip 4 Pink menším kompaktním reproduktorem, tak i přesto má rozhodně co nabídnout. Jedná se totiž o povedený bezdrátový reproduktor s kvalitním zvukem JBL Pro Sound, který hravě schováte například i do kabelky. Jak už jsme zmínili, tento model dokáže zaujmout svým provedením, v čemž hraje důležitou roli i jeho na dotek příjemný povrch z odolné tkaniny. Zároveň na něm také najdete integrovanou karabinu pro snadné přicvaknutí například k batohu či tašce.

JBL Clip 4 je perfektním reproduktorem na nejrůznější výlety. Pyšní se totiž ještě odolností vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP67 a skvělou 10hodinovou výdrží baterie na jedno nabití. Ať už se tedy chystáte kamkoliv, tento model vám bude skvělým společníkem. Hravě jej schováte do tašky či kabelky, a i přesto budete mít po ruce nálož kvalitního zvuku. JBL Clip 4 Pink navíc nyní zakoupíte s 15% slevou.

JBL Clip 4 Pink zakoupíte za 1 650 Kč 1 399 Kč zde

JBL Reflect Flow PRO Pink

Určitě nesmíme zapomenout ani na sportovkyně. Pro ty jsou jako dělaná True Wireless sluchátka JBL Reflect Flow PRO Pink, která jsou navržena přesně tak, aby byla perfektním společníkem pro sport a aktivní životní styl. Nesmírně důležitou úlohu v tomto hrají stabilizátory POWERFINS, díky nimž sluchátka spolehlivě drží v uších doslova za všech okolností. Tímto to ale samozřejmě ani zdaleka nekončí. V JBL totiž nezapomněli ani na vysoce kvalitní zvuk JBL Signature Sound a potřebnou výdrž baterie, která konkrétně dosahuje až 30 hodin.

Doslova ničím nerušený trénink si navíc můžete užít díky adaptivnímu potlačení hluku (ANC) s funkcí Smart Ambient. Každé sluchátko je ještě k tomu vybaveno trojicí mikrofonů. I při podávání sportovních výkonů tak máte jistotu, že vás druhá strana v hovorech uslyší na výbornou, a to i v případě, kdy je například větrno. S tím jde také ruku v ruce odolnost vůči prachu a vodě dle IP68.  V závěru ještě nesmíme zapomenout zmínit podporu bezdrátového nabíjení (Qi), dotykové ovládání či možnost přizpůsobení skrze aplikace My JBL Headphones. Právě proto se jedná o bezkonkurenční bezdrátová sluchátka pro všechny milovnice sportu. Aktuálně je pořídíte s 22% slevou.

JBL Reflect Flow PRO Pink zakoupíte za 4 590 Kč 3 599 Kč zde

Dnes nejčtenější

.