Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nejnovější vlajková loď od Apple pod 30 000 Kč? Pro dnešek realita. iPhone 14 Pro v rámci akce Dostupná Středa najdete na DostupnyiPhone.cz za pouhých 29 990 Kč.

iPhone 14 Pro patří mezi telefony, které jsou špatně dostupné po celém světě. I proto jeho cena stále výrazně převyšuje hranici 30 000 Kč. Sehnat tedy tenhle telefon ve stavu nového a ještě za tak fantastickou cenu, je téměř nemožné. U prodejce zánovních a použitých telefonů DostupnyiPhone.cz však dnes mají jedinečnou akci, kdy telefon ve variantě 128 GB A+ najdete za úžasnou cenu 29 990 Kč.

dostupna streda iphone 14 pro 2

iPhone 14 Pro má proti svému předchůdci mnoho vylepšení. Jedním z nich je i tzv. Dynamic Island, tedy jakýsi ostrůvek v horní části displeje, který ukazuje upozornění nebo třeba pokyny navigace, zatímco používáte jiné aplikace. Tato funkce patří k dalším z revolučních Apple vynálezů a není tedy divu, že ji okamžitě začali kopírovat například čínští výrobci chytrých telefonů.

Další novinkou u iPhone 14 Pro je profesionální fotosoustava s hlavním 48MP fotoaparátem. Doplněná je o spoustu profesionálních funkcí jako Deep Fusion, Smart HDR 3 a Apple ProRAW, díky kterým pořídíte úžasné fotky a videa za jakýchkoliv podmínek. Plynulost postprodukce pak zajišťuje chip A16 Bionic a 6jádrové CPU.

Jednoznačně se tak jedná o skvělou koupi. Když k tomu přičteme ještě dvouletou záruku, kterou poskytuje (skvěle hodnocený) DostupnyiPhone.cz jako jediný na trhu, pak není o čem přemýšlet. iPhone 14 Pro 128GB A+ za 29 990 Kč však můžete pořídit jen do dnešní půlnoci a vzhledem k rychle se tenčícím skladovým zásobám, doporučujeme s nákupem neotálet.

Dnes nejčtenější

.