Zavřít reklamu

Nativní aplikace Poznámky je něco, bez čeho si mnoho uživatelů nedokáže představit fungovat. Můžeme si do nich totiž zaznamenávat veškeré myšlenky, informace, texty a mnoho dalšího, co potřebujeme. Součástí poznámek může být nejen text, ale například i obrázky, tabulky, odkazy, dokumenty apod. Nechybí pak ani možnost pro sdílení poznámek s dalšími uživateli, díky čemuž lze v jedné poznámce najednou pracovat ve vícero lidech. Jakkoliv se aplikace Poznámky může zdát obyčejnou a základní, tak toho pod pokličkou skutečně skrývá opravdu mnoho.

Jak na iPhone přišpendlit poznámku

Jednotlivé poznámky si můžeme ukládat do složek, čímž je lze relativně jednoduše organizovat. Pokud však v nějaké složce máte poznámek mnoho, tak rozhodně máte některé, ke kterým přistupujete nejčastěji. Vzhledem k tomu, že se poznámky ve složce řadí sestupně podle data poslední úpravy, tak je často zbytečně složité tyto oblíbené a často využívané poznámky najít. Dobrou zprávou je, že tato aplikace nabízí možnost pro přišpendlení poznámek nahoru, kde je budete mít pořád na očích a k dispozici. Pokud byste si chtěli poznámku přišpendlit, stačí postupovat následovně:

  • Prvně je nutné, abyste se na iPhonu přesunuli do aplikace Poznámky.
  • Jakmile tak učiníte, najděte si ve složce konkrétní poznámku k přišpendlení.
  • Následně na této poznámce podržte prst, čímž se objeví menu.
  • V tomto menu už pak jen stačí klepnout na možnost Přišpendlit poznámku.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na vašem iPhonu v nativní aplikaci Poznámky jednoduše přišpendlit poznámku. Pro přišpendlení případně můžete po poznámce také přejet prstem zleva doprava. V případě, že byste chtěli poznámku znova odšpendlit, tak je postup naprosto stejný, akorát je nutné klepnout na Odepnout poznámku, případně opět stačí přejet prstem zleva doprava.

prispendlit-poznamky-ios-fb

Dnes nejčtenější

.