Zavřít reklamu

Pokud chcete být produktivní, tak je mimo jiné nutné, abyste měli veškeré úkoly poznačené – někteří uživatelé k tomuto využívají diář či papír, moderní uživatelé se však nebojí aplikací. Jednu takovou nabízí mimo jiné také přímo Apple, a to prakticky ve všech operačních systémech. Jedná se o Připomínky, které však mnoho uživatelů aktivně nevyužívá, což je rozhodně škoda. Dlouhou dobu jsem se této aplikaci taktéž vyhýbal, nakonec jsem si ji ale vyzkoušel a od té doby už ji používám každodenně, jelikož dokáže opravdu skvěle pomoci v organizaci. V novém systému iOS 16 se navíc dočkala hned několika skvělých vylepšení.

Jak v iOS 16 přišpendlit seznam připomínek

V aplikaci Připomínky můžete vytvářet také seznamy připomínek. Jedná se o jakési „skupiny“, díky kterým lze jednotlivé připomínky rozlišit. To znamená, že si například můžete vytvořit seznamy pro domácí připomínky, dále pracovní, sdílené a další – záleží jen na vás, jak si je rozvrhnete. Pravdou ale je, že vždycky existuje pár seznamů připomínek, které využíváme nejčastěji. Doposud jsme je v Připomínkách museli vždycky hledat, v novém iOS 16 však konečně přibyla možnost, díky které je možné provést přišpendlení na úplný vršek, podobně jako je tomu v aplikaci Zprávy. Pro přišpendlení seznamu připomínek tedy postupujte následovně:

  • Prvně je nutné, abyste se na vašem iPhonu přesunuli do aplikace Připomínky.
  • Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže ke kategorii Moje seznamy.
  • V rámci této kategorie si pak najděte konkrétní seznam připomínek k přišpendlení.
  • Následně už jen stačí, abyste na seznamu podrželi prst.
  • Pak už jen v menu, které se zobrazí, klepněte na Přišpendlit.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na vašem iPhonu s iOS 16 v aplikaci Připomínky přišpendlit seznam připomínek. Díky tomu se bude vybraný seznam nacházet vždy v horní části aplikace, a to mezi ostatními důležitými seznamy. Mimo výše uvedeného postupu můžete ještě k přišpendlení po seznamu připomínek přejet prstem zprava doleva. A pokud byste chtěli seznam připomínek opětovně odšpendlit, tak na něm v horní části podržte prst, a poté klepněte na možnost Odšpendlit.

prispendlit-seznam-pripominky-ios16-fb

Dnes nejčtenější

.