Zavřít reklamu

Přestože se nová generace sluchátek AirPods Pro prodává teprve od minulého pátku, někteří jejich majitelé už s nimi mají první nemalé problémy. Vyplývá to alespoň z přibývajícího množství naštvaných příspěvků jak na sociálních sítích, tak i na diskuzních fórech po celém světě. Na vině je konkrétně stabilita připojení. 

Stále se zvětšující počet majitelů nových AirPods Pro 2 poukazuje na to, že sluchátka trpí chybou, která způsobuje náhodné odpojování od zařízení, které je zdrojem zvuku a to právě při jeho přehrávání. Kvůli tomu si tak nelze vychutnat naplno poslech hudby, sledování videí či třeba ani hovory, protože se sluchátka náhodně odpojují a vždy je tedy třeba je opět ručně připojit, aby z nich opět vycházel zvuk. Někteří uživatelé mají nicméně problém i se zpětným připojením, jelikož se jim sluchátka zobrazují jakožto připojená, ale zvuk z nich nevychází. V takovém případě nezbývá nic jiného než telefon restartovat a tím vše vyrušit.

Jelikož již příspěvky zaplavily mimo jiné i oficiální diskuzní fóra Applu, je prakticky jisté, že ten již o problému ví a aktivně jej řeší, Zda bude třeba vydat nový firmware pro AirPods, či vše vyřeší chystaná softwarová aktualizace pro iPhony je sice v tuto chvíli nejasné, ve výsledku je to však úplně jedno. Tak či tak se totiž bude ve výsledku jednat o uživatelsky jednoduchou opravu, kterou zvládne naprosto každý. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.