Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Plánujete přejít na novější iPhone, nebo hodláte tímto stylovým telefonem vybavit vaše dítě do nového školního roku? Pokud ano, pak byste rozhodně neměli přehlédnout současnou akci u oblíbeného prodejce iPhoneMarket.cz, kde si nyní můžete přijít na řadu populárních modelů s až 50% slevami! Se slevou je k dostání široká řada oblíbených telefonů.

Ušetřete na koupi iPhonu až 50 %

Jak už jsme zmínili výše, v rámci současných slev si můžete přijít na řadu parádních telefonů s nevídanou slevou. Za zvýhodněnou cenu se nabízí například iPhone 8 od 5 490 Kč, jehož cena v rámci současné akce Trhák týdne klesla na naprosté minimum, iPhone 11 od 10 490 Kč, iPhone 11 Pro od 12 990 Kč, iPhone 12 od 13 490 Kč a iPhone 12 Pro od 18 490 Kč. Všechny tyto modely vás dokážou potěšit vysoce kvalitním displejem, sofistikovanou technologií Face ID (u iPhonu 8 Touch ID), skvělým výkonem a řadou dalších vychytávek. Telefony jsou samozřejmě k dostání v různých verzích – dle dostupného úložiště, barevného provedení a stavu.

Důležité je upřesnit zmiňovaný stav. Použité telefony jsou totiž k dostání v nejrůznějších kategoriích, které pojednávají o vizuálním stavu daného zařízení. iPhony označené jako A+ jsou sice použité, ale zato na nich nenajdete byť jen jediný škrábanec. Naopak u kategorie B+ je už nutné počítat se známkami běžného používání, a tedy možným výskytem škrábanců či oděrem. Na druhou stranu na nich můžete parádně ušetřit. I přesto tak můžete získat plně funkční a otestovaný telefon se zárukou.

Proč nakoupit na iPhoneMarket.cz

Určitě také nesmíme zapomenout zmínit hlavní přednosti obchodu iPhoneMarket.cz. Tento prodejce si primárně zakládá na kvalitě prodávaných iPhonů. Všechny nabízené telefony si totiž před zařazením do prodeje prochází rozsáhlým testováním, díky čemuž je u nich zajištěna jejich 100% funkčnost. Ta jde ruku v ruce s 12měsíční zárukou a ověřeným původem. Na iPhone si navíc často můžete přijít za bezkonkurenční cenu v rámci pravidelných slevových akcích Trhák dne a Trhám týdne. Aby toho nebylo málo, obchod také disponuje kamennou prodejnou, kde si můžete osobně prohlédnout všechny nabízené telefony.

Za zmínku také stojí poměrně elegantní balení. Telefon obdržíte v pečlivě zabalené krabičce s USB kabelem a jehlou na SIM kartu. Případné další doplňky, jako ochranná skla, adaptéry, kryty nebo sluchátka, si můžete objednat přímo z e-shopu. Zároveň můžete počítat s bleskurychlým doručením a možností vrácení zboží do 14 dnů bez uvedení důvodu. V čem však iPhoneMarket přímo exceluje, je profesionální zákaznický servis. Ať už potřebujete s čímkoliv poradit nebo doporučit konkrétní model pro vaše potřeby, můžete se obrátit přímo na odborníky prostřednictvím telefonu či e-mailu.

Ověřeno zákazníky

O kvalitách iPhoneMarket.cz mluví i sami zákazníci. Například na největším srovnávacím portálu Heureka se obchod dočkal ohodnocení v podobě 4,8 hvězdiček z pěti, které si zakládá na více než 130 ověřených recenzích. Dokonce 100 % zákazníků, kteří nakoupili během posledních 90 dní, by prodejce doporučili. Lidé si nejčastěji pochvalují rychlost doručení, kvalitu zboží a nízké ceny. Ostatně díky tomu se prodejce dočkal samolepky Ověřeno zákazníky.

Prohlédněte si nabídku použitých a zánovních iPhonů zde

Dnes nejčtenější

.