Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zvažujete přechod na novější telefon a láká vás současná řada iPhone 13? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak pro vás máme skvělý tip! Oblíbený český prodejce iPhoneMarket.cz totiž momentálně prodává iPhone 13, iPhone 13 mini a iPhone 13 Pro za zcela bezkonkurenční ceny. Tato řada se zcela oprávněně řadí mezi ty nejpopulárnější. Dokáže hned na první pohled okouzlit svým osobitým designem, prvotřídním fotoaparátem a skvělým výkonem. Pojďme se ale přesunout k tomu zásadnímu aneb na kolik vyjdou modely iPhone 13 v rámci současných slev?

iPhone 13 s parádními slevami

Základní iPhone 13 je k dostání již od 18 690 Kč. Zároveň si můžete vybrat, zdali máte zájem o použitý telefon v kategorii A+, který se nachází v top stavu bez kosmetických vad, nebo o takzvaně zánovní model. Model iPhone 13 mini se pak momentálně prodává za pouhopouhých 16 490 Kč v zánovním stavu. Za bezkonkurenční cenu si tak můžete přijít na jablečný telefon současné generace v naprosto bezchybném stavu, a navíc s garancí 100% kondice baterie.

Nabídku následně uzavírá iPhone 13 Pro. Na ten si můžete přijít již od 23 990 Kč, kdy máte na výběr ze zánovního modelu, případně můžete ušetřit koupí použitého zařízení v kategorii A nebo A+. iPhone 13 Pro ve srovnání se základním modelem nabízí řadu dalších výhod. Tento model se například pyšní ještě lepší fotosoustavou s podporou focení a natáčení makro snímků. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit jeho bezkonkurenčně nejlepší displej, jaký na iPhonech kdy byl. Apple totiž vsadil na Super Retina XDR s ProMotion, který dokonce nabízí až 120Hz obnovovací frekvenci.

Proč iPhoneMarket.cz?

V závěru si ještě pojďme říct, proč vlastně pořídit iPhone z iPhoneMarket.cz. Tento obchod funguje na českém trhu již delší dobu, během níž si dokázal vybudovat poměrně solidní renomé a získat nemalou přízeň jablíčkářů. O tom ostatně vypovídají i zákaznické recenze. Například na srovnávacím portálu Heureka obchod získal 4,9 hvězdiček z pěti, přičemž rovnou celých 100 % zákazníků, kteří zde nakoupili během posledních 90 dnů, prodejce doporučuje.

iphonemarket heureka overeno zakazniky

Obchod iPhoneMarket.cz se specializuje na prodej použitých, zánovních a nových iPhonů, iPadů a dalšího příslušenství. Největší důraz klade vždy na kvalitu. Každý použitý či zánovní model si proto ještě před zařazením do prodeje prochází rozsáhlým testováním, díky čemuž je možné garantovat jeho 100% funkčnost. Pro lepší přehlednost jsou prodávaná zařízení navíc rozdělena do kategorií, která zákazníka v rychlosti informují o kosmetickém stavu. Aby toho nebylo málo, na všechny použité a zánovní produkty se vztahuje 12měsíční záruka. V případě kategorií Nerozbaleno a Rozbaleno můžete dokonce počítat s 24měsíční zárukou.

Prohlédněte si nabídku iPhoneMarket.cz zde

Dnes nejčtenější

.