Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jestliže se chystáte ke koupi nového iPhonu a máte rádi slevy, pak by vám rozhodně neměl uniknout právě probíhající Mega výprodej u našeho partnera iPhoneMarket.cz. Díky této akci ceny jablečných telefonů klesly hned o několik tisíc korun! Je v tom ale menší háček – Mega výprodej samozřejmě nepoběží věčně a skladové zásoby se každým dnem ztenčují. Pojďme si proto ukázat ty nejlákavější nabídky.

Mega výprodej na iPhoneMarket.cz

Obrovské slevy čekají

Hned na první pohled vás dokáže potěšit skutečně rozsáhlá nabídka. Na iPhoneMarket.cz totiž najdete prakticky všechny současně nejoblíbenější jablečné telefony za lidové ceny. Aktuálně je jedním z nejprodávanějších modelů například takový iPhone 11 Pro 64GB, který si díky 30% slevě pořídíte za pouhých 15 490 Kč. Tento kousek je navíc zcela nový a neaktivovaný, akorát byl již rozbalen z původního balení. Stejně tak je k dispozici i iPhone 12 128GB jen za 17 990 Kč, namísto původních 27 990 Kč.

Pokud byste ale měli spíše spadeno na takový iPhone SE (2020) 128GB, tak na ten si přijdete za 8 990 Kč. Tento kousek se konkrétně dočkal 31% zlevnění a je k dispozici v takzvané kategorii B+. Jedná se tedy o použitý telefon, který je ale na druhou stranu plně funkční a technicky prověřený – pouze může mít kosmetické nedostatky pramenící z běžného používání. V závěru také určitě nesmíme zapomenout zmínit jeden z dlouhodobě nejoblíbenějších modelů vůbec – iPhone 11 64GB. Ten je díky extrémní 41% slevě k dostání za bezkonkurenčních 10 990 Kč.

U těchto zmiňovaných nabídek to však ani zdaleka nekončí. V rámci současného Mega výprodeje jsou totiž k dostání iPhony od oblíbených „osmiček“ až po „dvanáctky“.

Vsaďte na kvalitu

E-shop iPhoneMarket.cz se na našem trhu zaměřuje na prodej nejen použitých, ale také nerozbalených a zánovních iPhonů. Vždy přitom klade maximální důraz na kvalitu, která se propisuje i do samotných telefonů. Ještě před tím, než iPhone vůbec vstoupí do nabídky, si prochází rozsáhlým testováním, díky čemuž lze zajistit jeho bezchybná funkčnost. Zároveň se na použité zboží vztahuje 12měsíční (u rozbalených modelů 24měsíční) záruka.

To si ostatně pochvalují i samotní zákazníci. Obchod si na největším srovnávacím portálu Heureka vysloužil ohodnocení v podobě 4,9 hvězdiček z pěti, kdy lidé nejčastěji oceňují rychlost doručení, nízké ceny a kvalitu objednaného zboží. Pokud tedy chcete upgradovat váš iPhone na novější model, nyní máte perfektní příležitost!

Prohlédněte si nabídku Mega výprodeje na iPhoneMarket

Dnes nejčtenější

.