Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Alza Mega výprodej právě odstartoval a přináší s sebou tisíce skvělých slev. Pokud tedy právě přemýšlíte nad nákupem elektroniky či čehokoliv jiného, určitě si nynější výprodejovou nabídku Alzy nenechte ujít, protože je dost dobře možné, že v ní přesně to, co hledáte, najdete za super cenu. Kromě elektroniky totiž zamířilo do výprodeje i zboží ze spousty dalších kategorií včetně drogerie a tak podobně. A samozřejmě nechybí ani slevy na Apple.

Pěkné slevy padly například na Macy, kdy Air M2 zlevnil o 2 tisíce korun, Mac mini M2 o 1200 Kč či Pro M3 dokonce o 6000 Kč. Poměrně velké slevy padly ale třeba i na Apple Watch, iPhony či Magic periferie. Jako již tradičně pak výrazně zlevnilo příslušenství ve formě krytů pro iPhony či řemínků pro Apple Watch. Je tedy rozhodně z čeho vybírat. 

MEGA_Vyprodej_kategorie_1025x250_bez CTA_CZ

Co se týče non-Apple produktů, velmi zajímavě se jeví například 30% sleva na sluchátka Sony Noise Cancelling WH-CH720N, 6% sleva na hodinky Garmin Epix Pro 47mm, 9 % na Meta Quest 2 a tak podobně. Zlevnily i mnohé televize, fotoaparáty, konzolové a počítačové hry či mnoho dalšího. Nabídka je tedy i tentokrát extrémně široká a záleží tak jen na vás, co přesně právě sháníte. Je nicméně pravděpodobné, že si na své přijdete. Mějte ale na paměti, že se jedná o slevovou akci omezenou nejen trváním, ale taktéž skladovým zásobami. Přesně z tohoto důvodu proto doporučujeme raději s nákupem příliš neotálet. 

Dnes nejčtenější

.