Zavřít reklamu

Komerční sdělení: S projektorem můžete zažít mnoho zábavy. S jeho pomocí totiž můžete promítat nejrůznější obsah doslova ve velkém a zažít ultimátní vizuální zážitek. Ať už favorizujete filmy, seriály, nebo třeba hraní videoher, ve velkém si tak můžete užít prakticky cokoliv. Aktuálně si navíc můžete přijít na chytrý projektor VIMGO P10 s výraznou slevou! Pojďme si na tento model společně posvítit a ukázat, v čem nad svou konkurencí jednoznačně vyniká.

VIMGO P10

Jak už jsme tedy zmínili výše, VIMGO P10 je takzvaným chytrým projektorem, který si můžete kdykoliv sbalit například na cesty, ke kamarádovi, nebo rovnou na dovolenou. Produkt jako takový vás dokáže překvapit řadou skvělých vlastností. V první řadě se dokáže postarat o doslova nezapomenutelný vizuální zážitek, čemuž vděčí vysokému nativnímu rozlišení (1080p), velikosti projekce až 120″ a skvělé svítivosti. S prvotřídním obrazem tak můžete počítat i s v případech, kdy nebudete mít úplně bezchybnou tmu. Produkt jako takový si navíc zakládá na operačním systému Android 9.0, díky čemuž mu nechybí řada chytrých funkcí. Stejně tak nechybí ani podpora pro nainstalování nejrůznějších aplikací pro následné sledování multimediálního obsahu. Tímto způsobem si můžete stáhnout rovnou Netflix či Prime a vrhnout se do akce.

VIMGO P10

Projektor je samozřejmě nutné i nějak ovládat. A než abyste museli pokaždé chodit k projektoru a mačkat tlačítka na něm, jak je tomu v případě běžných modelů, bohatě si vystačíte s ovladačem, který lze využít pro kompletní ovládání produktu. S tím také souvisí funkce pro jednoduché zaostření a další. Aby toho nebylo málo, tak dokonce ani nechybí možnost bezdrátového zrcadlení obrazovky z Androidu či iPhonu na projektor. Tímto způsobem tak můžete zrcadlit například hraní her a užít si jej jak jinak, než opět ve velkém. V závěru nesmíme zapomenout zmínit prvotřídní 360° zvuk, o nějž se stará dvojice 5W Bluetooth reproduktorů. Projektor vám tedy rovnou zajistí i parádní ozvučení.

VIMGO P10

V závěru ještě za zmínku stojí skvělá hardwarová výbava. Uvnitř chytrého projektoru VIMGO P10 tepe výkonný procesor podporující až 4K přehrávání, který zajišťuje svižný chod celého produktu. Ruku v ruce s tím jde i podpora pro 2,4 a 5 GHz Wi-Fi sítě, které se naopak starají o bezchybné připojení k síti s nízkou latencí. Celé to skvěle uzavírá minimalistický design zapadající do každé místnosti.

Nyní s parádní slevou

Jak už jsme zmínili hned v úvodu, chytrý projektor VIMGO P10 si nyní můžete pořídit s parádní slevou. V rámci právě probíhající akce na něm můžete ušetřit až 20 % z jeho původní ceny! Stačí jen, když v košíku zadáte slevový kód ve znění BBGP10-1, díky čemuž se vám výsledná cena automaticky sníží na 299 € 249 €. Jelikož se navíc všechny objednávky odesílají přímo z českého skladiště, můžete také počítat s bleskurychlým doručením. Na druhou stranu je v tom i menší háček. Akce totiž platí pouze do 1. října. Nenechte si proto ujít tuto jedinečnou příležitost!

Chytrý projektor VIMGO P10 zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.