Zavřít reklamu

Společnost Mercedes-Benz představila na veletrhu Paris Motor Show nejnovější koncept z produktové řady automobilů Smart. Novinka je určena pro mladé lidi, kteří mají bohatý sociální život a nebojí se využívat nejmodernější technologie, které jsou dnes dostupné. Nová generace vozu Smart má v přední kapotě zabudovaný projektor, díky kterému je možné sledovat film nebo prohlížet fotografie na jakékoli zdi před automobilem.

V momentě kdy vyrazíte na rande, můžete zvládnout ukázku rodinných fotografií i romantický film z pohodlí vašeho auta. Stačí zaparkovat čelem ke zdi a pomocí funkce AirPlay prohlížet přímo z iPhone film nebo fotografie na vestavěném projektoru. Projektor je nastaven tak, aby promítal obraz přesně před řidiče a jeho spolujezdce, kteří vše vidí z pohodlí automobilu. Samozřejmostí je pak možnost nastavení projektoru ovlivnit pomocí zabudovaných servo motorů.

Tím však funkce nového Smartu nekončí, možná ještě zajímavější novinkou je totiž zabudovaný 30pin konektor (v dnešní době již Lightning) ve vnitřním zpětném zrcátku. Do konstrukce vnitřního zrcátka jednoduše vložíte iPhone, který na displeji promítá obraz ze zadní kamery. Samozřejmostí je pak současné dobíjení telefonu. Že by zahájení prodeje Smartů s projektorem znamenalo konec West Coast Customs si samozřejmě nemyslím. Je však zajímavé jaké využití může mít obyčejný telefon.

Dnes nejčtenější

.