Zavřít reklamu

Videostreamovací služby mají stále více pořadů k zhlédnutí. Nespravedlivě opomíjenou službou je možná i naše Voyo. Pořadů je zde opravdu dost a navíc mnohdy získáte výhody v podobě dřívějších epizod u některých, které pravidelně běží v televizi. Jelikož máme stále dobu seriálovou, podíváme se na české i zahraniční seriály, které můžete na Voyo nalézt

Okresní přebor

Podle mnohých nejpovedenější komediální seriál v tomto tisíciletí, který asi není třeba blíže představovat. Podívaná do vesnice Houslice s fotbalovým kapitánem Luňákem skvěle hraným Ondřejem Vetchým baví diváky už roky.

Voyo předplatíte zde

Comeback

Další z povedených seriálů, které produkovala televize Nova. Bláznivá rodina v bláznivém sitcomu, který opravdu pobaví a nabídne i velmi zajímavé herecké obsazení.

Voyo předplatíte zde

Případ Roubal

Třídílná minisérie Případ Roubal nevypráví pouze o životě a trestné činnosti Ivana Roubala. Rovnocenný prostor je věnován i neodbytné touze policisty Jakuba po jeho dopadení a státní zástupkyně Markéty po co nejtvrdším trestu, který má být několikanásobnému vrahovi uložen. V seriálu hraje skvělý Hynek Čermák.

Voyo předplatíte zde

Iveta

Iveta chce být slavnou zpěvačkou. Cesta vede z dětského sboru přes pěvecké soutěže, nahrávání prvního hitu a desky až k celostátní slávě. Iveta musí přesvědčit rodiče, porotce, producenty, diváky. Tím jediným, který v ní od začátku věří, je Petr Sepéši. Její první láska. Ta, o které se říká, že musí někdy skončit… Jaká je cena splněného snu? Začátek životního příběhu Ivety Bartošové.

Voyo předplatíte zde

Policie Modrava

Pokud máte rádi kriminální seriály, zkuste to se seriálem Policie Modrava. Hlavní hrdinkou seriálu TV Nova Policie Modrava je zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice na Šumavě. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena.

Voyo předplatíte zde

Guru

Ústřední postavou třídílného miniseriálu Guru je Alice., která oznámí policii, že byla znásilněna. Její výpověď však nejdříve u policistů a následně u lékařů vzbuzuje nedůvěru. Jejího případu se ujímá vyšetřovatelka Petra, která v rámci pátrání začne rozkrývat zneklidňující skutečnosti a pojme důvodné podezření, že guru Marek, kterého Alice ze znásilnění obviňuje, spáchal za pomoci spolupracovnice Kláry v rámci rádoby terapeutických lekcí jógy sexuální násilí až na desítkách žen.

Voyo předplatíte zde

Dnes nejčtenější

.